Καταγγέλλει ΕΠΟ και Αστυνομία η ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Την ελπίδα ότι όλα θα κυλήσουν ομαλά στον αγώνα ρεβάνς των προημιτελικών  εξέφρασε με νέα ανακοίνωσή του ο Παναθηναϊκός.

Το αίτημα των «πρασίνων» για τη διεξαγωγή σύσκεψης όλων των φορέων του ματς δεν έγινε αποδεκτό, με αποτέλεσμα η ΠΑΕ να θεωρεί υπεύθυνους γι’ αυτό τη διοργανώτρια αρχή και την αστυνομία.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε το «τριφύλλι» αναφέρει: «Μετά λύπης μας είμαστε υποχρεωμένοι να καταγγείλουμε τις συναρμόδιες αρχές ΕΠΟ και Ελληνική Αστυνομία, οι οποίες προφασιζόμενες αναρμοδιότητα και ”πετώντας το μπαλάκι” ο ένας στον άλλο, κατ’ ουσία ακύρωσαν τη συνάντηση που ζήτησε ο Παναθηναϊκός προκειμένου να εξετασθούν τα μείζονα θέματα ασφάλειας και διοργάνωσης του αγώνα Κυπέλλου της ομάδας μας με τον Ατρόμητο.

»Στην Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός πιστεύουμε ότι όλα θα κυλήσουν ήσυχα και ομαλά. Σε κάθε περίπτωση ο Παναθηναϊκός εξάντλησε κάθε δυνατότητα, πράττοντας το ανθρωπίνως δυνατόν για να διασφαλιστεί η ομαλή διεξαγωγή της αναμέτρησης.

»Πλέον η ευθύνη βαραίνει όσους επέλεξαν να κωφεύσουν στις εκκλήσεις μας.

»Καλούμε τους φιλάθλους μας να είναι προσεκτικοί. Υπάρχει κίνδυνος προβοκάτσιας».

Το αίτημα για σύσκεψη…

Νωρίτερα, θυμίζουμε πως ο Παναθηναϊκός είχε ζητήσει να πραγματοποιηθεί σύσκεψη με ΕΠΟ, Αστυνομία, Ατρόμητο και Υπουργείο για να συζητήσουν σχετικά με τη διεξαγωγή του αγώνα.
Η ανακοίνωση του ΠΑΟ: «Κύριοι,

Σε συνέχεια του χθεσινού εγγράφου που σας αποστείλαμε για τους κινδύνους που εγκυμονούν σχετικά με την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα της ομάδας μας με τον Ατρόμητο στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου, μετά την αιφνίδια και αναίτια απόφαση της διοίκησης του Ατρομήτου να μην διαθέσει τα, εγκεκριμένα από όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές, εισιτήρια στους φιλάθλους του Παναθηναϊκού, απαιτούμε εντός των άμεσα επόμενων ωρών να συγκληθεί σύσκεψη εκπροσώπων της ΕΠΟ, της Αστυνομίας, του Υφυπουργείου Αθλητισμού και των ΠΑΕ Παναθηναϊκού και Ατρομήτου, σε τόπο που εσείς θα ορίσετε.

Σκοπός της συνάντησης να βρεθεί λύση στο κρίσιμο ζήτημα που έχει δημιουργηθεί με τη μη απόδοση εισιτηρίων στους φιλάθλους μας. Επίσης, να εξασφαλισθεί η ομαλή διεξαγωγή του αγώνα και να περιορισθεί στο ελάχιστο η πιθανότητα να υπάρξουν έκτροπα ή προβοκάτσιες.

Αναμένουμε την απάντησή σας».