Όμορφες στιγμές στην διεθνή φιλική συνάντηση Κ13 ΑΟΤ- Böblingen

Μια ξεχωριστή μέρα  για τα παιδιά, τους γονείς και τους ανθρώπους της Ακαδημίας του Α.Ο. Τρίκαλα.

Φιλοξένησαν την αποστολή της ομάδας Κ13 της Γερμανικής ομάδας  Böblingen στο γήπεδο Κηπακίου όπου και διεξήχθη φιλικός αγώνας με την Κ13 του Α.Ο. Τρίκαλα.  Έγιναν δύο πολύ ωραίοι αγώνες ( ο δεύτερος ήταν εκπαιδευτικός με ομάδες οι οποίες αποτελούνταν από παιδιά και των δύο ομάδων) , με ωραίο ποδόσφαιρο και θέληση απ΄όλους και πραγματικά τα παιδιά αλλά και οι συνοδοί το απόλαυσαν με την ψυχή τους. Οι μικροί του ΑΟΤ, είχαν την ευκαιρία να αντιμετωπίσουν παιδιά της ίδιας ηλικίας , να δουν τον τρόπο παιχνιδιού τους και το επίπεδο στο οποίο βρίσκονται. Ήταν μια εμπειρία για τους νεαρούς παίκτες και το ίδιο συνέβη και από την πλευρά της ομάδας από την Γερμανία. Οι άνθρωποι της Böblingen έμειναν ενθουσιασμένοι από την υποδοχή και την φιλοξενία και μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για την περιοχή μας και την Ακαδημία του ΑΟΤ. Η αποστολή της Böblingen συμμετείχε σε τουρνουά στον Βόλο , επισκέφθηκε τα Μετέωρα και αναχωρεί με τις καλύτερες των εντυπώσεων από την Ελλάδα. Ανάμεσα στους συνοδούς και η συμπατριώτισά μας Νικολέτα Μάγκου η οποία κατάγεται από τον Κρήνη. Ο γιος της Λευτέρης αγωνίζεται μάλιστα στην Κ13 της  Böblingen και έδειξε εξαιρετικά στοιχεία ποδοσφαιρικού ταλέντου.

Ο πρόεδρος του ερασιτέχνη ΑΟΤ Κώστας Παρδάλης, το μέλος της διοίκησης Δημήτρης Τσόγιας και ο υπεύθυνος Κώστας Καρακούσης υποδέχθηκαν την Γερμανική αποστολή και τους ανθρώπους της, τους ευχαρίστησαν για την παρουσία τους στα Τρίκαλα και το φιλικό παιχνίδι και τους ευχήθηκαν τα καλύτερα για τον σύλλογό τους. Ένας σύλλογος που έχει 25 τμήματα, συνεργάζεται με την ομάδα Κίκερς Στουτγκάρδης στην ανάδειξη των ταλέντων και έχει 7.000 μέλη που τον στηρίζουν.

Τα παιδιά του ΑΟΤ έδωσαν αναμνηστικά δώρα της περιοχής μας στα παιδιά της Böblingen τα οποία ήταν προσφορά της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων και του Δήμου Τρικκαίων και η διοίκηση ευχαριστεί τους φορείς για την ανταπόκριση. Ακόμη δόθηκαν αναμνηστικά λάβαρα του Α.Ο. Τρίκαλα.

Επίσης η διοίκηση του ερασιτέχνη ΑΟΤ ευχαριστεί και την εταιρία ΚΛΙΑΦΑ για την προσφορά των αναψυκτικών.

Σε αγωνιστικό επίπεδο όσοι ήταν στο γήπεδο είδαν με ικανοποίηση όμορφες εικόνες , καλή μπάλα και την θέληση όλων των παιδιών να παίξουν και να απολαύσουν την ποδοσφαιρική τους συνάντηση.