Αποφεύγει την βαριά καμπάνα η Λάρισα

Με πρόστιμο 10 έως 30 χιλιάδες ευρώ απειλείται η ΠΑΕ ΑΕΛ βάσει των όσων έγραψε ο διαιτητής Φουκάκης

1030067637e9b2fbbd0959e483fd20b0_L

 

Ενω ακόμα και τα μμε της Λάρισας γράφουν για φωτοβολίδα ευθείας βολής που έφυγε από την κεκρίδα της Λάρισας, ο διαιτητής καθαρίζει για λογαρισμό της ΑΕΛ. Με πρόστιμο 10 έως 30 χιλιάδες ευρώ απειλείται η ΠΑΕ ΑΕΛ βάσει των όσων έγραψε ο διαιτητής Φουκάκης (Ηρακλείου) στο φύλλο αγώνα της αναμέτρησης με τη Λαμία που έγινε τη Δευτέρα (08/02). Στο στιγμιότυπο του 55′, φαίνεται ξεκαθάρα μία φωτοβολίδα ευθείας βολής να εκτοξεύεται από τη θύρα των οπαδών της θεσσαλικής ομάδας προς αυτή των γηπεδούχων.

Ωστόσο, ο ρέφερι δεν διέκοψε το ματς, ως όφειλε και, σύμφωνα με πληροφορίες του flnews, στο φύλλο αγώνα έκανε λόγο για φωτοβολίδα… καμπύλης τροχιάς. Προφανώς, γι’ αυτό δεν διέκοψε οριστικά την αναμέτρηση. Βέβαια, μόνο ευθείας βολής φωτοβολίδα θα μπορούσε να διανύσει τόσο μεγάλη απόσταση.

Όπως αναφέρει ο πειθαρχικός κώδικας της ΕΠΟ: «Εάν η ρίψη αφορά σε φωτοβολίδα καμπύλης τροχιάς τότε ο διαιτητής διακόπτει προσωρινά τον αγώνα και σε βάρος της υπαίτιας ομάδα επιβάλλεται χρηματική ποινή από δέκα χιλιάδες (10.000) ευρώ έως τριάντα χιλιάδες (30.000) ευρώ».