Τι έκαναν οι ομάδες του Ασκληπιού το Σαββατοκύριακο

 

Αναβολή για Γυναίκες -Ήττα Ανδρών και παίδων, νίκες για κορασίδες

            Αναβολή την τελευταία στιγμή με απόφαση της ΕΟΠΕ για τον αγώνα των γυναικών με τους Μακεδόνες λόγω προβλήματος στη μετακίνηση. Δεν τα κατάφεραν οι άνδρες στη Λάρισα απέναντι στην ΑΕ Λάρισας γνωρίζοντας την ήττα με 1-3 ενώ οι παίδες δεν μπόρεσαν να κάμψουν την αντίσταση του γειτονικού ΣΠΑΚ την ίδια ώρα που οι κορασίδες πήραν την νίκη στον Τύρναβο από την τοπική ομάδα ενώ στο Κλειστό των Τρικάλων οι κορασίδες Β΄ επιβλήθηκαν της Καλαμπάκας με 3-1. Στο εξ΄αναβολής παιχνίδι οι κορασίδες πέρασαν μέσα από την Καρδίτσα με 3-0 επί του τοπικού ΣΠΑΚ.

 

Πρωτάθλημα Β΄ Εθνικής ανδρών

ΑΕ Λάρισας-Ασκληπιός

3-1

            Παρ΄όλο που ξεκίνησαν δυνατά το παιχνίδι και προηγήθηκαν με 1-0 και την απώλεια του 2ου σετ στις λεπτομέρειες με 26-24 τελικά οι άνδρες του Ασκληπιού ηττήθηκαν στη γειτονική Λάρισα από την ΑΕΛ με σκορ 3-1.

Τα σετ 1ο 23-25, 2ο 26-24, 3ο 25-16, 25-14

 

Συνθέσεις

ΑΕ Λάρισας Νιακόπουλος, Γκιτέρσος, Μακρής, Ξηρομερίτης, Κατσιγιάννης, Τσιώλης, Μπαλασάς, Ρούστας, Σαμιώτης, Παπαχρήστος, Αρχοντής.

Ασκληπιός Γραβάνης Δ. Γούλας Ε. Βαίόπουλος Ε. Θάνο Μ. Αναγνώστου Α. Λιανός Α. Αναγνώστου Π.

Πρωτάθλημα Παίδων

Ασκληπιός-ΣΠΑ Καρδίτσας

0-3

            Ήττα για τους παίδες στον εντός έδρας αγώνα από τον ΣΠΑ Καρδίτσας με 3-0. ήταν ένα δυνατό παιχνίδι με γεμάτα τα σετ με την ομάδα της Καρδίτσας να παίρνει τελικά την νίκη με 3-0. Στα 2 πρώτα σετ η ομάδα της Καρδίτσας ήταν καλύτερη καταφέρνοντας να προηγηθεί με 2-0. Στο 3ο σετ έγινε μεγάλη μάχη με τον Ασκληπιό να προσπαθεί να ξαναμπεί στο παιχνίδι. Τελικά το σετ κρίθηκε στις λεπτομέρειες 24-26 υπέρ του ΣΠΑΚ.

Τα σετ: 21-25, 19-25, 24-26

 

Συνθέσεις

Ασκληπιός (Γούλας Ε.) Γεωργίου Η. Γραβάνης Δ. Τσιγαρίδας Δ. Ψαρρής Θ. Κόκκαλης Κ./λ. Λιανός Γ. Ηλιόπουλος Ν. Αναγνώστου Π. Βαρδούλης Ι.

ΣΠΑΚ (Παπαγεωργίου Τα.) Τρέμμας Δ. Τσιανάβας (λ), Ν. Τσιανάβας, Βούζας, Βρόντος, Αθ. Λοΐζος, Γρ. Λοΐζος, Κάσσος, Παπατσιμούλης, Χαρχαλιώτης, Ντόμπρα, Κ. Αντωνίου.

 

Πρωτάθλημα κορασίδων

ΓΣ Τυρνάβου-Ασκληπιός

0-3

            Χωρίς να συναντήσουν ιδιαίτερη δυσκολία οι κορασίδες του Ασκληπιού πήραν άλλη μια νίκη μέσα στον Τύρναβο επί του τοπικού Γυμναστικού με 3-0.

Τα σετ 1ο 18-25, 2ο 17-25, 3ο 10-25

 

Συνθέσεις

Γ.Σ. Τυρνάβου (Παπακωνσταντίνου) Νάκα, Τριανταφύλου, Ζαχαρακούλη, Ντέφα, Δάφνη, Τσιτσιρίγγου, Νικάτσιου, Λαϊόπουλου, Τσιούφη, Βασβατέκη, Τσιουμάνη, Μειντή.

Ασκληπιός (Παναγιάρη Σ.) Κεφαλάκη Φ. Γεωργίου Η. Τσιούκα Γ. Γεωργίου Μ. Προβίδα Κ. Παπαθεοδώρου Ε. Αναγνώστου Ε. Βράκα Ρ. Χύτα Μ. Γατσά Ε.

 

Πρωτάθλημα κορασίδων Β΄

Ασκληπιός-Φιλ/κός Καλαμπάακας