Βρίσκεστε εδώ: Sportrikala.gr » ΣΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ » Μιλάν όλοι, μιλάει και ο Καβακάς που «έφυγε απ’ το κοτέτσι»!!!

Μιλάν όλοι, μιλάει και ο Καβακάς που «έφυγε απ’ το κοτέτσι»!!!

Ο προπονητής που εκδιώχθηκε από την Ελευσίνα με μια επική ατάκα από τον κ Γιαλιά,  πήρε θέση για θέμα  του ΑΟΤ!!!

pan_2

Απίστευτο και όμως ελληνικό! Ο  προπονητής που εκδιώχθηκε από την Ελευσίνα με μια επική ατάκα από τον κ Γιαλιά,  πήρε θέση για θέματα που αφορούν τον ΑΟΤ!!!

Ο  Τιμόθεος Καβακάς  είχε ένα πέρασμα από τον ΑΟΤ του Ζαχόπουλου , πέρασε και δεν ακούμπησε . το περασμένο καλοκαίρι ξεκίνησε στο τιμόνι  τον Πανελευσινιακό πριν γίνει η κίνηση μετακόμισης στα Τρίκαλα , όμως εκδιώχθηκε νύχτα από τον κ Γιαλιά με κείνη την επική ατάκα για το κοτέτσι και τον κόκορα

Μεγαλύτερη ντροπή για τον ίδιο δεν θα μπορούσε να υπάρξει. Κι όμως αυτός σήμερα  μη έχοντας ουδεμία σχέση με τον ΑΟΤ , τοποθετήθηκε και έγραψε στο προφιλ του την παρακάτω ατάκα: «Πρώτη φορά θα κάνω σχόλιο για μια δήλωση του προέδρου κ. Γιαλια …πρόεδρε χίλια μπραβο σου δίνω για την στάση σου !!!»

 

Όταν ο Καβακάς εκδιώχθηκε από τον Γιαλιά

Και αφού ο Καβακάς καταπιάστηκε με την ομάδα μας , μας δίνει μια καλή πάσα για να επαναφέρουμε τον σούρεαλ τρόπο που έφυγε από τον Πναελευσινιακό

Διαβάστε το κείμενο όπως εγράφη σε επικοινωνία της mikriliga  με τον Χρήστο γιαλιά

«Απολαυστική αλλά και ξεκάθαρη τοποθέτηση του ισχυρού άνδρα του Πανελευσινιακού, Χρήστου Γιαλιά για το διαζύγιο με τον Τίμο Καβακά. Ο  μεγαλομέτοχος και πρόεδρος της ΠΑΕ έδωσε το στίγμα του.

Παραιτήθηκε ο Τίμος Καβακάς;

(γέλια)….

Ποιοι ήταν οι λόγοι που τερματίστηκε η συνεργασία;

Στο κοτέτσι κάνει κουμάντο ένας κόκορας, και σε άλλα κοτέτσια, όπου λαλούν πολλοί κοκόροι αργεί να ξημερώσει. (γέλια) !».

πηγή :Μικρή Λίγκα…

Συντάκτης

Άρθρα : 16766
web: www.sportrikala.gr - E-mail: sportrikala@sportrikala.gr

© Sportrikala.gr | Κατασκευή ιστοσελίδας Plushost.gr

Scroll to top