Απόβαση αγροτών στην Αθήνα

Στην Αθήνα μεταφέρεται από την Παρασκευή ο αγώνας των αγροτών, όπως αποφάσισαν ομόφωνα οι εκπρόσωποι

ImageHandler.ashx

Tην Παρασκευή με τρακτέρ και λεωφορεία οι αγρότες θα μετακινηθούν στην Αθήνα και θα «στρατοπεδεύσουν» στο Σύνταγμα, τουλάχιστον επί τριήμερο, ανάλογα και με τις καιρικές συνθήκες.

Όπως είπε στην πρωινή εκπομπή του MEGA ο εκπρόσωπος των αγροτών Λάρισας Χρήστος Σιδηρόπουλος «την Παρασκευή στην Αθήνα θα βρεθούν 20.000 αγρότες». «Σε 14 ώρες θα είμαστε στα όρια της Αττικής» πρόσθεσε.

Προανήγγειλε, μάλιστα, ότι οι συνάδελφοί του σχεδιάζουν να προχωρήσουν σε καταλήψεις εφοριών, μπλοκάρισμα σιδηροδρομικών γραμμών.

Παράλληλα από σήμερα προχωρούν σε νέα κλιμάκωση των κινητοποιήσεων με αύξηση των αριθμών των ωρών αποκλεισμού των δρόμων στα μπλόκα συντονισμένα.

Επίσης, αποφάσισαν να μην μετάσχουν στην συνάντηση της Τρίτης στην Βουλή που έχει συγκαλέσει ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης στο πλαίσιο συνεδρίασης θεσμικής επιτροπής της Βουλής.

Όπως ανέφεραν,ακόμη και οι αγρότες μπλόκων που δεν συμμετείχαν στην Κυριακάτικη συνάντηση της Νίκαιας δεν θα λάβουν μέρος -σύμφωνα με την ενημέρωση που έχουν- στην συνάντηση της Τρίτης.