Στοπ στο Περιστέρι η ΑΕΚ επεισόδια μετά το ματς

Μαχαιρώθηκε οπαδός του Ατρομήτου μετά το παιχνίδι

Οπαδός του Ατρομήτου μαχαιρώθηκε στην κοιλιακή χώρα, στα επεισόδια που ακολούθησαν τη λήξη του αγώνα με την ΑΕΚ.
Οπαδοί των δύο ομάδων μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και είχαμε μάχες σώμα με σώμα, με απολογισμό την μαχαιριά που δέχθηκε οπαδός των γηπεδούχων.
Αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, με τις πληφορορίες να αναφέρουν ότι η κατάστασή του δεν είναι σοβαρή.

Στο Περιστέρι διεκόπη το νικηφόρο σερί των εννέα αγώνων για την ΑΕΚ, καθώς ο Ατρόμητος την υποχρέωσε στην πρώτη της ήττα για το 2016. Με σκόρερ τον 36χρονο Μπρίτο στο 53΄ η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα πήρε τους τρεις πολύτιμους βαθμούς που την απαλλάσσουν από το άγχος του υποβιβασμού. Η ΑΕΚ που παραμένει στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας μετά από 21 αγωνιστικές στην Super League, πραγματοποίησε αναμφισβήτητα τη χειρότερη εμφάνισή από τότε που ανέλαβε ο Γκουστάβο Πογέτ.
Η Ενωση δεν άξιζε κάτι παραπάνω. Δίκαια ο Ατρόμητος έφτασε στη νίκη και ο Δέλλας πανηγύρισε την κορυφαία στιγμή της έως τώρα καριέρας του στα δυτικά προάστια. Με ένα μήνυμα στο twitter σε ξεκάθαρα ειρωνικό τόνο σχολίασε ο Γιάννης Αλαφούζος τα επεισόδια που έγιναν στο Περιστέρι μετά από το παιχνίδι του Ατρόμητου με την ΑΕΚ. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός έριξε ξανά τα… βέλη του προς τον υφυπουργό αθλητισμού Σταύρο Κοντονή.

«Συγχαρητήρια κεΚοντονή. Ο ΠΑΟ πλήρωσε2εκΤού εκλεισαν την Λεωφόρο του έκλεισαν και την θ13. Σήμερα δικαιώνεσθε. Πατάξατε την βία και την διαφθορά!» έγραψε χαρακτηριστικά.

 

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Τραϊανός Δέλλας): Μπάρκας, Κιβρακίδης (68΄ Κυβρακίδης), Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Μπιτόλο, Κεϊτά, Στόιτσεφ, Ούμπιδες, Μπρίτο (83΄ Ουσέρο), Σουμπίνιο (72΄ Ματέι)), Λε Ταλέκ.

ΑΕΚ (Γκουστάβο Πογέτ): Ανέστης, Γκάλο, Κολοβέτσιος, Άρθο, Ντίντακ, Σουκουλίνι, Γιόχανσον, Μάνταλος, Βάργκας (57΄ Πλατέλλας), Αραβίδης, Τζεμπούρ (57΄ Πέκχαρτ).