Απειλές για πωλητήριο από Γιαλιά!!!

Με  ανακοίνωση    ο  μεγαλομέτοχος του ΑΟΤ  απειλει με φυγή από την ομάδα  αν δεν υπάρξει στήριξη στον Μαραντά

 

Με μια  δήλωση που διένεμε λίγα λεπτά μετά το ματς ο μεγαλομέτοχος του ΑΟΤ ανακοινώνει ότι βάζει πωλητήριο στην ΠΑΕ Επί της ουσίας όμως ζητά από τους πάντες να στηρίξουν τον Μαραντά που είναι αποκλειστικά δική του επιλογή αλλά προς το παρόν  δεν πείθει τους Τρικαλινούς φιλάθλους

Το σημερινό αποτέλεσμα αδικεί την ομάδα μας. Τα δώσαμε όλα για να πάρουμε το τρίποντο που δυστυχώς δεν ήρθε. Θα ήθελα επίσης να αναφέρω ότι λόγω επαναλαμβανόμενων αρνητικών σχολίων που παρατηρούνται στα social media για τον προπονητή της ομάδας μας, βάζω από αυτή την στιγμή πωλητήριο στον ΑΟΤ. Ας έρθει όποιος επιθυμεί (Τρικαλινός ή μη) μέχρι τις 20 Φεβρουαρίου να αναλάβει την ομάδα. Η επιλογή του προπονητή είναι δική μου και με τα σχόλια τα οποία δέχεται από την πρώτη κιόλας στιγμή που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία, θίγουν και εμένα τον ίδιο προσωπικά.  Αναθεωρείστε και αγκαλιάστε τον κύριο Μαραντά και την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μας αλλιώς αποχωρώ από την ομάδα.

Υ.Γ. Και τον κύριο Παναγόπουλο εγώ τον πίστεψα και τον έφερα στον ΑΟΤ από ομάδα Γ’ Εθνικής (Αιολικό), έτσι τώρα πιστεύω και τον κύριο Μαραντά.