Βρίσκεστε εδώ: Sportrikala.gr » ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ » Football League » Χαμός από την καταγγελία της Παναχαικής για Δωροδοκία

Χαμός από την καταγγελία της Παναχαικής για Δωροδοκία

 

 

Στο έσχατο σημείο ξεπεσμού έφτασε η φετινή football league κι αυτή τη φορά έγινε καταγγελία για δωροδοκία

labropoulos-panaxaiki-1

Η  καταγγελία της Παναχαϊκής σχετικά με απόπειρα δωροδοκίας του ποδοσφαιριστή, Γιώργου Λαμπρόπουλου

 

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή με ανακοίνωση της έκανε γνωστό πως πρώην παράγοντας ομάδας αποπειράθηκε να δωροδοκήσει τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Λαμπρόπουλο, δίχως αποτέλεσμα.

«Τα πολυπλόκαμα, βρώμικα κυκλώματα της Football League έδρασαν για μια ακόμη φορά φέτος σε βάρος της ΠΑΕ Παναχαϊκή, αλλά είχαν γνώση οι φύλακες και ηττήθηκαν κατά κράτος!

Απαντώντας στην καταγγελία ο Χρήστος Δημόπουλος τόνισε ότι όλοι θέλουν να μπλέξουν τον Πανελευσινιακό και  Αναλυτικά ανέφερε:

«Εδώ δεν έχουμε μαντίλι να κλάψουμε, πού θα βρούμε 8.000 ευρώ για να τα δώσουμε; Δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε. Από εμάς δεν υπάρχει τίποτα. Πάμε να παίξουμε το παιχνίδι μας. Δεν μπαίνω σε τέτοια διαδικασία. Εμένα με ενδιαφέρει μόνο η ομάδα μου. Ο καθένας ας πει ό,τι θέλει. Εμείς είμαστε καθαρότατοι. Όταν χάναμε στην αρχή ήμασταν σάκος του μποξ. Τώρα βλέπουν ότι πάμε να σωθούμε και θέλουν όλοι να μας εμπλέξουν. Όλα είναι πιθανά. Στην Ελλάδα όλα γίνονται. Από εμάς δεν εμπλέκεται κανένας. 8.000 ευρώ είναι πολλά. Είναι μεγάλο ποσό για τα δεδομένα.

Δεν παίζω στοίχημα και δεν με ενδιαφέρει, δεν με απασχολεί. Εύχομαι να γίνει ένα καλό παιχνίδι. Μπορεί όλα αυτά να είναι άλλου παπά ευαγγέλιο. Είμαστε τρεις Δημοπουλαίοι μέσα και θα πάμε να κάνουμε τέτοια πράγματα; Δεν αρμόζει στον χαρακτήρα μου. Χάσαμε οκτώ παιχνίδια και δεν λέγαμε τίποτα. Θέλουμε να σωθούμε, αν δεν σωθούμε δεν έγινε και τίποτα».

Συντάκτης

Άρθρα : 16755
web: www.sportrikala.gr - E-mail: sportrikala@sportrikala.gr

© Sportrikala.gr | Κατασκευή ιστοσελίδας Plushost.gr

Scroll to top