Στο…μάτι μεγάλων συλλόγων παιδιά της Δήμητρας

Οι μεγάλοι σύλλογοι του ελληνικού ποδοσφαίρου παρακολουθούν παίκτες  της Δήμητρας

cf6bea98f9b01c2b0

Όπως αναφέρει το δελτίο Τύπου της πράσινης Ακαδήμία

Η Δήμητρα/Απόλλων 2005 το τελευταίο διάστημα του 2005 έδωσε σημαντικούς αγώνες με τα τμήματα υποδομής της ΑΕΚ του ΠΑΟΚ ενώ συμμετείχε και στο Χριστουγεννιάτικο Τουρνουά «90 χρόνια Ολυμπιακός» που διοργάνωσε ο ΟΣΦΠ στα γήπεδα του Ρέντη. Μέσα από αυτές τις διαδικασίες αρκετοί αθλητές της Ακαδημίας επιλέχθηκαν από τους ιθύνοντες των παραπάνω ΠΑΕ και κλήθηκαν για επιπλέον προπονήσεις και δοκιμές, ενώ κάποια παιδιά θα δοκιμαστούν στο άμεσο μέλλον.

Έτσι λοιπόν στα Σπάτα (ΑΕΚ) βρέθηκαν για δύο ημέρες δύο αθλητές γεννηθέντες 2003 (Καρακώστας Ευάγγελος – Τσιαχματιώτης Μενέλαος) αφήνοντας άριστες εντυπώσεις ενώ και ο Τ. Κνέζεβιτς (γεννημένος το 1999) βρίσκεται στο στόχαστρο της κιτρινόμαυρης Κ19 την επόμενη σεζόν.

Στις εγκαταστάσεις του Ρέντη βρέθηκαν για ακόμη μια φορά έξι αθλητές της Δήμητρας/Απόλλων τους οποίους επέλεξαν οι υπεύθυνοι του ΟΣΦΠ από το πρόσφατο Τουρνουά και έδειξαν ότι μπορούν να σταθούν σε υψηλό επίπεδο. Καρακώστας Θ. (2002), Καραγκούνης Κ. (2002), Παπαδάκος Α. (2003), Μπονέλλης Κ. (2003) και Τάμπος Θ. (2003)

Επίσης στον ΠΑΟΚ και συγκεκριμένο στο αγωνιστικό του τμήμα Κ13, συμμετέχουν στις προπονήσεις και σε διάφορα Τουρνουά τέσσερις αθλητές της Ακαδημίας γεννηθέντες το 2003 και ενδιαφέρουν άμεσα τους υπευθύνους του δικεφάλου του Βορρά. (Παπαδάκος, Τάμπος, Καλτσάς, Τσιαχματιώτης)

Τέλος, ενδιαφέρον από κάποιες ΠΑΕ (τμήματα υποδομής) υπάρχουν επίσης για αρκετούς ποδοσφαιριστές του Παιδικού τμήματος της Ακαδημίας (2001) και στο προσεχές μέλλον θα υπάρξουν ανακοινώσεις.