“Μπλόκο” Αποκεντρωμένης για τα γραφεία της ΠΑΕ στο Στάδιο

sima

Εμπόδιο στην παραχώρηση του χώρου απο τον Γ.Γ.  της Αποκεντρωμένης Διοίκησης

Την απόφαση να επιτρέψουν την στέγαση των γραφείων της ΠΑΕ Α.Ο. Τρίκαλα σε χώρο του Δημοτικού Σταδίου Τρικάλων έλαβε στα τέλη του περασμένου Νοεμβρίου το Δ.Σ. Τρικκαίων ωστόσο με απόφασή του ο εκτελών χρέη Γ.Γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας κ. Ηλ. Τσέλιγκας ακύρωσε την συγκεκριμένη απόφαση.

Σύμφωνα με την απόφαση του Δ.Σ. Τρικκαίων της 26ης Νοεμβρίου αποφασίστηκε κατά πλειοψηφία η παραχώρηση περί των 40 τ.μ. για να λειτουργήσουν τα γραφεία της νεοσυσταθείσας ΠΑΕ. Με απόφασή του κ. Ηλ. Τσέλιγκα την 1η Φεβρουαρίου ακυρώθηκε η συγκεκριμένη απόφαση καθώς όπως τονίζεται στην απόφαση η ΠΑΕ δεν ασκεί κοινωφελή δραστηριότητα ενώ και η αίτηση για την παραχώρηση του χώρου δεν έγινε από το Δ.Σ. της ΠΑΕ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ΠΑΕ και ο μεγαλομέτοχος κ. Χρήστος Γιαλιάς έχουν δαπανήσει ένα σεβαστό ποσό για την διαμόρφωση του χώρου και σίγουρα η εξέλιξη αυτή τους καταλαμβάνει εξ απήνης. Απο την πλευρά του Δήμου δεν υπήρξε καμία αντίδραση ενώ πολλοί δημοτικοί σύμβουλοι δεν είχαν καν ενημέρωση.

Είναι προφανές πως θα υπάρξει προσπάθεια ώστε η ΓΓ να πάρει πίσω την απόφαση.