Ισραηλινές “σειρήνες” για Κόνγκερ

-Σενάρια εξόδου για Κόγκερ έχει μπροστά της η  ομάδα Μπάσκετ των Τρικάλων

1286590

 

Αυτά που πέρασε  πέρσι τέτοια εποχή, βιώνει πάλι η  ομάδα Μπάσκετ των Τρικάλων. Σύμφωνα με δημοσίευμα του sport24 «Οπρώτος  της σκόρερ Ντεμέτριους Κόνγκερ  είναι στην πόρτα της εξόδου οδεύοντας στη Χάποελ Τελ Αβίβ.
Ο 26χρονος Αμερικανός γκαρντ/φόργουορντ της θεσσαλικής ομάδας βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με την ισραηλινή ομάδα. Αυτό σημαίνει ότι με την αποχώρησή του τα Τρίκαλα θα χάσουνε την πιο αξιόπιστη επιθετική τους λύση καθώς είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας στη Basket League ΣΚΡΑΤΣ με μ.ό. 16,6 πόντους.
Για αυτό και η διαφαινόμενη αποχώρηση του Κόνγκερ παίρνοντας μεταγραφή στο Ισραήλ και την Χάποελ Τελ Αβίβ αλλάζει τα δεδομένα για τον Φλεβαράκη. Και πιο συγκεκριμένα από εκεί που βρισκόταν σε αναζήτηση Αμερικανού σέντερ πλέον αναζητεί Αμερικανό σμολ φόργουορντ με έφεση στο σκοράρισμα.
Αυτό σημαίνει ότι δεν τίθεται θέμα απόκτησης του Κάμερον Μουρ, παρά το γεγονός ότι δεν φαινόταν πως προχωρούσε. Μάλιστα η αλλαγή πλάνων στο θέμα του σέντερ έχει σαν αποτέλεσμα τα Τρίκαλα να μένουνε με καθαρόαιμο σέντερ το Νίκο Καλλέ δεδομένης και της φυγής του Τζάστιν Τιγκ.
Την ίδια ώρα ο Μπράντον Μπράουν που είχε αποκτηθεί με μηνιαίο συμβόλαιο αναμένεται μετά τις εμφανίσεις του, και ειδικότερα τη τελευταία κόντρα στην ΑΕΚ όπου είχε 21 πόντους και 8 ριμπάουντ να παραμένει μέχρι το τέλος της κανονικής διάρκειας της Basket League ΣΚΡΑΤΣ.
Κι όσο για τον Όβι Σοκό βρίσκεται στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας του μετά τον τραυματισμό του, ο Μπράουν είχε αποκτηθεί στη λογική για να καλύψει το κενό του, και της επιστροφής του. Αυτό που απομένει να φανεί είναι αν θα παίξει στο επόμενο παιχνίδι του Σαββάτου στο Ζηρίνειο κόντρα στην Κηφισιά.
Πηγή sport24.gr