Βρίσκεστε εδώ: Sportrikala.gr » ΟΛΑ ΤΑ ΣΠΟΡ » ΒΟΛΛΕΥ » Πρώτη ήττα για το Ανδρικό του Ασκληπιού

Πρώτη ήττα για το Ανδρικό του Ασκληπιού

Στην πρεμιέρα του Β Γύρου ήρθε και η πρωτη ήττα  της Τρικαλινής ομάδας 

 

Την ήττα γνώρισαν οι άνδρες του Ασκληπιού από τον ΣΠΑ Καρδίτσας, στην πρεμιέρα του 2ου γύρου.  Η σαφώς ανώτερη ομάδα της Καρδίτσας, η οποία τα προηγούμενα χρόνια αγωνιζόταν στην Α2, δεν δυσκολεύτηκε να πάρει το παιχνίδι μέσα στο Κλειστό των Τρικάλων, συνεχίζοντας αήττητη την προσπάθεια για επάνοδο στην Α2. Μόνο στο 3ο σετ ο Ασκληπιός προσπάθησε να βάλει δύσκολα στου γείτονες οι οποίοι τελικά πήραν και αυτό το σετ.

Τα σετ 1ο 16-25, 2ο 16-25, 3ο 21-25.

 

Συνθέσεις

Ασκληπιός Τσιγαρίδας Λ. Αναγνώστου Π. Βαρδούλης Ι. Λιανός Α. Αναγνώστου Α. Θάνο Μ. Βαίόπουλος Ε. Ντούλας Χ. Γούλας Ε. Ράντος Π.

ΣΠΑ Καρδίτσας (Αλεξίου Φ.) Γιανουσάς Κ. Βασιλάκος Κ. Μοϊανός Δ. Μαλλιώρας Α. Θάνος Α. Παπαγεωργίου Α. Παπαγεωργίου Κ. Λαζινός Κ. Χειμωνέτος Κ. Καραθάνος Τ. Ππαπατσιμούλης Π. Κλάρας Δ.

Ήττα παίδων και κορασίδων Β΄

 

Δεν τα κατάφεραν οι παίδες και οι κορασίδες Β΄στα εκτός έδρας παιχνίδια αυτής της αγωνιστικής. Οι παίδες γνώρισαν την ήττα στη γειτονική Λάρισα από την ΑΕ Λάρισας με 3-0, ενώ την Κυριακή στο κλειστό της Ελασσόνας οι κορασίδες Β΄λύγισαν στο 5ο σετ και ηττήθηκαν από την τοπική ομάδα με 3-2.

 

Πρωτάθλημα παίδων

ΑΕ Λάρισας-Ασκληπιός

3-0

            Δεν τα κατάφεραν οι παίδες του Ασκληπιού απέναντι στην ΑΕ Λάρισας γνωρίζοντας την ήττα με 3-0. Με την ήττα αυτή η ομάδα των παίδων απομακρύνεται από τις θέσεις που οδηγούν στην επόμενη φάση.

Τα σετ  1ο 25-12, 2ο 25-16, 3ο 25-21.

 

Συνθέσεις

ΑΕ Λάρισας Καραμανίδης Σ. Γκιτέρσος Χ. Ζμπήτας Β. Δορδοκίδης Θ. Νικολάου. Παπαντωνία Δ. Γραμμένος Α. Γκουτζαμάνης Μ. Νιακόπουλος Γ.

Ασκληπιός (Γούλας Θ.) Λιανός Γ. Κελεπούρης Σ. Γεωργίου Η. Βαρδούλης Ι. Αναγνώστου Π. Τσιγαρίδας Λ. Κόκαλης Κ. Ηλιόπουλος Ν.

 

Πρωτάθλημα κορασίδων Β΄

ΓΣΕ Ελασσόνα-Ασκληπιός

3-2

            5ο σετ χρειάστηκε για να βγεί νικητής στο εκτός έδρας παιχνίδι των κορασίδων Β΄ στην Ελασσόνα. Παρόλο που βρέθηκαν να χάνουν με 2-0 κατάφεραν να φέρουν το παιχνίδι στα ίσια  κάνοντας το 2-2. Δεν είχαν όμως συνέχεια και έτσι η τοπική ομάδα πήρε τη νίκη με 3-2.

Τα σετ 1ο 25-15. 2ο 28-25, 3ο 19-25, 4ο 25-27, 5ο 15-12

Συνθέσεις

ΓΣΕ Ελασόννας (Παπαδοπούλου Ε.) Τσίμπα Ε. Γιαγκούλα Μ. Σιάτρα Ρ. Καρασούλη Κ. Τσιατσίκα Ε. Γκρούμτσια Γ. Γεωργιάδη Ε. Σεβαστού Μ. Χοντροθύμιου Ε. Τεγούση Α.

Ασκληπιός ( Παναγιάρη Σ.) Πουλιανίτη Ε. Κωστοπούλου Φ. Ευθυμίου Ε. Κεσκινίδου Α. Χατζή Δ. Γεωργάκη Ε. Σκέμπι Β. Στεφάνου Γ. Βασιλοπούλου Δ. Βάκη Ν. Νάκου Γ.

 

Συντάκτης

Άρθρα : 16705
web: www.sportrikala.gr - E-mail: sportrikala@sportrikala.gr

© Sportrikala.gr | Κατασκευή ιστοσελίδας Plushost.gr

Scroll to top