Πρόεδρος ο Μίχελ στον ΠΑΟΚ, στήριξη Ιβάν σε Τούντορ

Η παραίτηση του Ιάκωβου Αγγελίδη από τη θέση του προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έφερε αλυσιδωτές αντιδράσεις,

211763D7B36550979BB4C9AFE6F04215

Η παραίτηση του Ιάκωβου Αγγελίδη από τη θέση του προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έφερε αλυσιδωτές αντιδράσεις, καθώς όπως αποφασίστηκε στο Δ.Σ. που έγινε στην Τούμπα, ο Λούμπος Μίχελ θα είναι ο αντικαταστάτης του, κάτι που θα ανακοινωθεί έπειτα από το νέο Δ.Σ. που θα διεξαχθεί την Τρίτη σχετικά με την ανακατανομή ρόλων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτή ήταν η τρίτη φορά που ο Αγγελίδης παραιτήθηκε από τον ΠΑΟΚ, ωστόσο πλέον υπήρξε οριστική εξέλιξη, καθώς έγινε αποδεκτή από τον μεγαλομέτοχο.

Αναλυτικά η δήλωση του προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της εταιρείας:

«Με ειλικρινά μεγάλη λύπη ανακοινώνω σήμερα την απόφασή μου να παραιτηθώ από τη θέση του Προέδρου και του Διευθύνοντα Συμβούλου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για προσωπικούς λόγους. Ασφαλώς ως Πρόεδρος έχω την ευθύνη για την πορεία της ομάδας και ελπίζω ότι με κάποιον τρόπο η απόφασή μου θα βοηθήσει το Σύλλογο να βρεθεί στην καλύτερη δυνατή πορεία.

Έζησα από πρώτο χέρι το πάθος των οπαδών του ΠΑΟΚ και υπήρξα κοινωνός των ιδιαιτεροτήτων αυτού του ιστορικού Συλλόγου. Η δύναμη του ΠΑΟΚ είναι πραγματικά οι οπαδοί του και με τη δική τους υποστήριξη ο Σύλλογος θα φτάσει στη σταθερότητα και την επιτυχία που του αξίζει.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Σαββίδη, που μου έδωσε τη δυνατότητα και την τιμή να βρεθώ στο τιμόνι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και του εύχομαι σε εκείνον και την οικογένειά του κάθε επιτυχία«.

Ιάκωβος Αγγελίδης».

Στο μεταξύ, ο Ιβάν Σαββίδης, με επίσημη τοποθέτηση του στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ τονίζει ότι δεν τίθεται θέμα απομάκρυνσης του Ιγκόρ Τούντορ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ιβάν Σαββίδη:

«Δεν υπήρξε ποτέ στην ατζέντα μου κανένα ερωτηματικό για τον Ίγκορ Τούντορ. Είναι ο προπονητής της ομάδας και έχουμε μια ισχυρή συμφωνία, ενώ μοιραζόμαστε και το ίδιο πάθος για την επιτυχία. Είναι μια συζήτηση που δεν θα επιτρέψω να ανοίξει ξανά.

Ζήτησα από τους συνεργάτες μου να αισθανθούν την ίδια αφοσίωση. Πρέπει να είναι οι πιο ουσιαστικοί συνεργάτες του προπονητή και οφείλουν να γνωρίζουν ότι μια ενδεχόμενη αποτυχία θα τη θεωρήσω δική τους αποτυχία και -από την άλλη- η επιτυχία της ομάδας θα θεωρηθεί επίτευγμα συνολικής δουλειάς.

Πρέπει να είμαστε οικογένεια με έργα, όχι μόνο με λόγια»

Με τιμή,

Ιβάν Σαββίδης».

Λύνεται το συμβόλαιο με τον Ρικάρντο Κόστα

Από σήμερα ο ΠΑΟΚ θα έχει ένα Πορτογάλο λιγότερο στο ρόστερ του. Η διοίκηση αποφάσισε να λύσει το συμβόλαιο με τον κεντρικό αμυντικό Ρικάρντο Κόστα και αυτό αναμένεται να επισημοποιηθεί εντός της ημέρας. Την απόφαση αυτή είχε πάρει η Επιτροπή Αγωνιστικού τμήματος με την υπόδειξη του Ιγκορ Τούντορ και η έλευση του Δημήτρη Χατζηισαΐα έδωσε το περιθώριο για την κίνηση αυτή σήμερα.