Βρίσκεστε εδώ: Sportrikala.gr » ΣΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ » Κάνουν συλλαλητήριο για τον Ολ Βόλου

Κάνουν συλλαλητήριο για τον Ολ Βόλου

 

 

Σε μια ύστατη προσπάθεια των οπαδών συγκαλείται συγκέντρωση και συλλαλητήριο για της 6/2

 

Οι  οργανωμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού Βόλου κάνουν ύστατη προσπάθεια και καλούν  τον κόσμο συλλαλητήριο στις 6 Φεβρουαρίου. Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Εμείς οι οργανωμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού Βόλου αντιλαμβανόμενοι τις συνθήκες που επικρατούν στο ποδοσφαιρικό τμήμα, αναγνωρίζουμε πως για να επέλθει η εξυγίανση της ομάδας μας, θα πρέπει να ξεκινήσουμε από το μηδέν. Αυτό δεν μας τρομάζει. Δεν είναι καιρός για μνημόσυνα, αλλά καιρός για να οργανωθεί η επόμενη μέρα της ομάδας μακριά από τα λάθη του παρελθόντος. Παροτρύνουμε όλους όσους αγαπάνε τον Ολυμπιακό Βόλου να σταθούν αρωγοί στην νέα προσπάθεια συμμετέχοντας μαζικά στον ερασιτέχνη με την εγγραφή τους. Γιατί ένας δυνατός Ολυμπιακός Βόλου, είναι ένας δυνατός (πολυμελής) Ερασιτέχνης.
Καλούμε επίσης όλο τον κόσμο του Ολυμπιακού Βόλου να δώσει μαζικό παρών στο συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6-2-2016 στον Αγ. Νικόλαο στις 18:00, το οποίο θα είναι και το πρώτο βήμα συσπείρωσης του κόσμου γύρω από την ομάδα. Ο κόσμος του Ολυμπιακού Βόλου έχει γνωρίσει χαρές, έχει γνωρίσει και πίκρες και έχει αποδείξει ότι ΠΑΝΤΑ ήταν δίπλα στην ομάδα.
ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 6-2-16 Αγ. Νικόλαος στις 18:00
Austrian Boys – Malavetas».

Συντάκτης

Άρθρα : 16754
web: www.sportrikala.gr - E-mail: sportrikala@sportrikala.gr

© Sportrikala.gr | Κατασκευή ιστοσελίδας Plushost.gr

Scroll to top