Βαθμοί στα χαρτιά για τον ΑΟΤ-άφαντος ο Ολ Βόλου

Κατά τα αναμενόμενα η ομάδα των Τρικάλων πήρε βαθμούς στα χαρτιά

παε

Κατά τα αναμενόμενα η ομάδα των Τρικάλων πήρε βαθμούς στα χαρτιά αφού το συγκρότημα της Μαγνησίας δεν ε,μφανίστηκε στο στάδιο της πόλης μας

 

 

Οι κυανέρυθροι ακολουθώντας και τηρώντας  το γράμμα του ΚΑΠ δήλωσαν την  18άδα στο ΦΑ αγώνα και οι παίκτες της ενδεκάδας  βγήκαν στο τερέν μαζί με τους διαιτητές και πήγαν στο κέντρο του γηπέδου. Εκεί  περίμεναν 5 λεπτά και μετά το σφύριγμα λήξης του διαιτητή κ Γκάμαρη αποχώρησαν και ξεκίνησαν προπονητικό διπλό με τους αναπληρωματικούς.

Ο  διαιτητής Γκάμαρης (Αθηνών) έκλεισε  ότι οι φιλοξενούμενοι δεν προσήλθαν την προκαθορισμένη ώρα. Ο ΑΟ Τρίκαλα θα πάρει  το ματς στα χαρτιά (3-0 α.α.), ενώ οι Βολιώτες  θα τιμωρηθούν με πρόστιμο και αφαίρεση τριών βαθμών από το τρέχον πρωτάθλημα.

Αυτός ήταν επί της ουσίας ο θλιβερός επίλογος ενός αγώνα που υπό άλλες προυποθέσεις θα ήταν ντέρμπι δυο Θεσσαλικών ομάδων. Τώρα τι πρόκειται να συμβεί είναι γνωστό και ξεκαθαρισμένο …όπως αναφέρει ο ΚΑΠ: «Ομάδα που δεν κατέρχεται να αγωνισθεί ή παραιτηθεί από αγώνα ή αγώνες ή παρουσιάζεται στον αγωνιστικό χώρο με λιγότερους του ελάχιστου επιτρεπόμενου ορίου ποδοσφαιριστές για την έναρξή του, χωρίς να συντρέχουν λόγοι ανωτέρας βίας, εκτός από την καταβολή κάθε σχετικής δαπάνης, τιμωρείται με απώλεια του αγώνα, χρηματική ποινή από οκτώ χιλιάδες ευρώ έως σαράντα χιλιάδες ευρώ και αφαίρεση τριών βαθμών από τον πίνακα του πρωταθλήματος».

Για την ιστορία και μόνο αξίζει να αναφέρουμε πως  στην 11αδα του ΑΟΤ δηλώθηκαν οι: Χιώτης, Λαμπάκης, Κοντοδήμος, Σαρακατσάνος, Ντόικιτς, Μουμίν, Κουατέ, Ναβάρο, Κουσκουνάς, Στεφάνοβιτς, Αρσενίεβιτς.

DSC03015

DSC03007

DSC03013

 

DSC03014

DSC03017

DSC02998

DSC03001

DSC03010

DSC_0191