Βρίσκεστε εδώ: Sportrikala.gr » ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ » Football League » Παραίτηση Καλογιάννη στη Football league!!!

Παραίτηση Καλογιάννη στη Football league!!!

 

Σε εκλογές οδηγείται η  Football League μετά την παραίτηση του προέδρου της στη σημερινή συνεδρίαση

Οι αρχαιρεσίες θα γίνουν στις 17 Φεβρουαρίου ενώ προέκυψαν και άλλα θέματα όπως η π ρόταση για… μηνύσεις σε ποδοσφαιριστές!

Όμως ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή : ο  Σπύρος Καλογιάννης δήλωσε ότι παραιτείται από πρόεδρος της Ένωσης και, μάλιστα, προκήρυξε εκλογές για τις 17 Φεβρουαρίου! Σύμφωνα με όσοα αναφέρει το  flnews ο πρόεδρος της Λίγκας τόνισε «Αισθάνομαι ψυχολογικά και σωματικά κουρασμένος  είναι απίστευτο το κόστος προσωπικά, οικογενειακά, σωματικά και ψυχολογικά. Τόσα χρόνια εισέπρατα τη χαρά των παραγόντων. Με μερικά πράγματα, όμως διαφωνώ και δεν μπορώ να συνεχίσω. Έχουν παραβιαστεί κάποιες κόκκινες γραμμές».

Είναι σαφές ότι ο Καλογιάννης έχει ενοχληθεί πάρα πολύ από τις πρόσφατες τοποθετήσεις άλλων παραγόντων σχετικά με το πώς χειρίζεται η διοργανώτρια τα οικονομικά θέματα. Μάλιστα και στο συμβούλιο της 4ης Δεκεμβρίου είχε δώσει ο ίδιος προθεσμία στον εαυτό του ως το τέλος του πρώτου γύρου μήπως διορθωθούν τα πράγματα και είχε απειλήσει και τότε με παραίτηση.

Με τα έως τώρα δεδομένα ο πρόεδρος της διοργανώτριας εμφανίζεται αποφασισμένος να αποχωρήσει και προανήγγειλε συνέντευξη Τύπου τις προσεχείς ημέρες, οπότε θα αναλύσει τους λόγους που τον οδήγησαν στην έξοδο. Προκήρυξε εκλογές για τις 17 Φεβρουαρίου και μένει πλέον να φανεί ποια θα είναι η αντίδραση των υπόλοιπων μελών του συμβουλίου. Σημειωτέον, ο Αλέξης Κούγιας ήταν απών από το ΔΣ της Πέμπτης (28/01).

Μηνύσεις στους ποδοσφαιριστές!

Ένταση προκλήθηκε στο συμβούλιο μεταξύ προέδρων όταν συζητήθηκε το θέμα με τους «ύποπτους» αγώνες. Οι φάκελοι διαδέχονται ο ένας τον άλλον και, μάλιστα, έπεσε πρόταση στο τραπέζι να γίνονται… μηνύσεις σε ποδοσφαιριστές, των οποίων η απόδοση είναι «ύποπτη»! Εννοείται ότι υπήρξαν αντιδράσεις και η πρόταση αυτή δεν ψηφίστηκε, αν και η κουβέντα αυτή δείχνει ότι έχει κλονιστεί η εμπιστοσύνη προέδρων ακόμα και προς ποδοσφαιριστές της ίδιας της ομάδας τους.

Αρκετή συζήτηση έχει γίνει φέτος σχετικά με τα κριτήρια επιτήρησης των ομάδων που δεν έχουν περάσει τη διαδικασία της αδειοδότησης. Η ΕΠΟ φρόντισε να γίνει ελαστική σε ό,τι αφορά στην απαγόρευση μεταγραφών και ο μόνος περιορισμός των ομάδων πλέον είναι ότι μπορούν να αποκτούν ποδοσφαιριστές γεννηθέντες μετά την 1η Ιανουαρίου 1991.

Το συμβούλιο κατέθεσε προτάσεις για την επόμενη σεζόν και ζητά από την ΕΠΟ να είναι πιο ελαστική. Οι προτάσεις αυτές κατατέθηκαν και η Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων της ΕΠΟ θα τις εξετάσει και θα αποφασίσει σχετικά με τα κριτήρια του Κανονισμού Επιτήρησης για την περίοδο 2016-17. Όπως ειπώθηκε στο συμβούλιο κάποιες ομάδες είναι αδύνατο να αποφύγουν την αφαίρεση βαθμών…

Στο πρωτοβάθμιο μονομελές πειθαρχικό όργανο της Football League έχει διαβιβαστεί η περίπτωση του Εργοτέλη που αποσύρθηκε από το πρωτάθλημα. Οι «κιτρινόμαυροι» αποχώρησαν και θα καταλάβουν την τελευταία θέση στον πίνακα όταν αποφασίσει ο αθλητικός δικαστής.

Συντάκτης

Άρθρα : 16760
web: www.sportrikala.gr - E-mail: sportrikala@sportrikala.gr

© Sportrikala.gr | Κατασκευή ιστοσελίδας Plushost.gr

Scroll to top