Τρέχουν να βρουν λεφτά για Ενημερότητα και δελτία στον Ολ Βόλου

 

 

Άνθρωποι που δεν έχουν θεσμικό ρόλο συναντήθηκαν  με τον Σπ  Καλογιάννη, και μέλη του ΠΣΑΠ.

Παρ ότι ο Ερασιτέχνης  Ολυμπιακός Βόλου έκανε γνωστό ότι δεν επρόκειτο να εμπλακεί σε θέματα που αφορούν την ΠΑΕ , μία αντιρποσωπεία που δεν έχει θεσμικό ρόλο συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Λίγκας  Σπ.  Καλογιάννη, και με με΄λη του ΠΣΑΠ έγινε. Όπως, μάλιστα, αναφέρει η ιστοσελίδα «volosday», η τριμελής αντιπροσωπεία έλαβε διαβεβαιώσεις από τη διοργανώτρια και το συνδικαλιστικό όργανο των ποδοσφαιριστών ότι θα κάνουν ό,τι μπορούν για να ολοκληρώσει η ομάδα τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα.

Ο Γιάννης Θεοδωρίδης, ο οποίος είχε αναλάβει πρόεδρος της προσωρινής επταμελούς επιτροπής άκουσε τον Καλογιάννη και την αντιπροσωπεία του ΠΣΑΠ να του μεταφέρουν ότι θα προσπαθήσουν να μη δημιουργηθεί πρόβλημα με τις προσφυγές..

Για να κατεβεί πάντως η ομάδα στο ματς με τον ΑΟΤ θα πρέπει πρώτα να  εξασφαλιστεί φορολογική ενημερότητα για την οποία απαιτείται ποσό της τάξης των40- 45 χιλιάδων ευρώ και να τακτοποιηθεί η εκκρεμότητα τουλάχιστο μέχρι την Παρασκευη. Αφού γίνει κάτι τέτοιο οι Βολιώτες θα έχουν δικαίωμα να εκδώσουν δελτία σε παίκτες της Κ-19. Θυμίζουμε πως το κάθε δελτίο της Λίγκας κοστίζει 500 ευρω για έκδοση. Αναμένουμε λοιπόν να δούμε από πού θα δουν «φως» οι κινούντες τα νήματα σε μια παρατημένη και χρεωμένη ομάδα…