Βρίσκεστε εδώ: Sportrikala.gr » ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ » Εφοδο στα γραφεία της Μίλαν από την οικονομική αστυνομία

Εφοδο στα γραφεία της Μίλαν από την οικονομική αστυνομία

Εφοδο στα γραφεία της Μίλαν έκανε η οικονομική αστυνομία της Ιταλίας,

 

 

Εφοδο στα γραφεία της Μίλαν έκανε η οικονομική αστυνομία της Ιταλίας, υλοποιώντας έρευνα για φορολογικές παραβιάσεις στο ποδόσφαιρο. Η έρευνα διεξάγεται από τους από εισαγγελείς της Νάπολη και συντονίζεται από τον αντιεισαγγελέα Βιτσέντσο Πισιτέλι.

Πρόκειται για μία υπόθεση που αφορά 64 ύποπτους, ανάμεσά τους κορυφαίοι παράγοντες, παίκτες και μάνατζερ ομάδων από την Serie A και B, με το αδίκημα της φοροδιαφυγής είναι και πλαστών τιμολογίων.

Μεταξύ των υπόπτων της έρευνας, που έχει οδηγήσει στην κατάσχεση των περιουσιακών στοιχείων για περίπου 12 εκατομμύρια, είναι ο διευθύνων σύμβουλος της Μίλαν Αντριάνο Γκαλιάνι, ο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, ο πρόεδρος της Λάτσιο Κλαούντιο Λοτίτο, ο πρώην πρόεδρος της Γιουβέντους Ζαν Κλοντ Μπλαν. Μεταξύ των παικτών, είναι Λαβέτσι και Ερνάν Κρέσπο, ενώ ανάμεσα στους μάνατζερ είναι ο Αλεσάντρο Μότζι.

Ένα από τα πρώτα βήματα ήταν η έρευνα των εγγράφων από την οικονομική αστυνομία στα γραφεία της Μίλαν και έτσι στρατιώτες του σώματος μπήκαν εκεί στις 9:30 το πρωί , συλλέγοντας έγγραφα και στοιχεία. Η δημιουργία του συστήματος , σχεδιάστηκε για να αποφύγουν τη φορολογία και έγινε από 35 συλλόγους της Serie A και B και πάνω από εκατό άτομα, σύμφωνα με τον αντιεισαγγελέα Βιτσέντζο Πισιτέλι, που συντονίζει την έρευνα με την ονομασία «Fuorigioco» (οφσάιντ).

Συντάκτης

Άρθρα : 16715
web: www.sportrikala.gr - E-mail: sportrikala@sportrikala.gr

© Sportrikala.gr | Κατασκευή ιστοσελίδας Plushost.gr

Scroll to top