Προβληματισμός στον Παναθηναϊκό μετά το ΣΕΦ

Η ήττα από τον Ολυμπιακό που συνοδεύτηκε από μία μέτρια εμφάνιση, ήρθε να δώσει συνέχεια στον προβληματισμό

A017372E84974EB900EE01D8DCBCC50C

Η ήττα από τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, που συνοδεύτηκε από μία μέτρια εμφάνιση, ήρθε να δώσει συνέχεια στον προβληματισμό που επικρατούσε στον Παναθηναϊκό, αναφορικά με τις δυνατότητες του. Οι «πράσινοι» δείχνουν σε έχουν πολλά κενά, τους λείπει η ενέργεια και πλέον σίγουρα η αυτοπεποίθηση.

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς θα πρέπει να σκεφτεί πολύ καλά τις επιλογές του εν όψει της δύσκολης και χωρίς ανάσας συνέχεια τόσο εντός συνόρων αλλά κυρίως στην Ευρωλίγκα.

Παίκτες πάνω στους οποίους στήριζε πολλά δεν έχουν αποδώσει τα αναμενόμενα, όπως οι Πάβλοβιτς και Κούζμιτς, ενώ σίγουρα οι τραυματισμοί Παππά, Μποχωρίδη έχουν δημιουργήσει… ασφυξία στους Καλάθη, Φελντέιν και Διαμαντίδη.

Ο Παναθηναϊκός είναι προβλέψιμος και μάλλον αργός, ειδικά λόγω των ψηλών του. Για αυτό άλλωστε και ο Σέρβος τεχνικός έχει αναγκαστεί να χρησιμοποιήσει ουκ ολίγες φορές τον Γκιστ στη θέση 5 προκειμένου η ομάδα του να μπορέσει να τρέξει πιο γρήγορα.

Φυσικά και υπάρχει χρόνος για διορθωτικές κινήσεις στον Παναθηναϊκό, που έχει δείξει ότι μπορεί να παίξει καλό μπάσκετ αρκεί να είχε μία ή δύο έστω καλύτερες επιλογές στο ρόστερ του.