Εκδικάστηκαν τέσσερις προσφυγές κατά του Ολ Βόλου.

 

Από τους 10 ποδοσφαιριστές που εμφανίστηκαν απέναντι στην Αν Καρδίτσας θεωρούνται παρελθόν.

 

 

Ο λόγος για τους Γρηγόρη Κυζιρίδη, Τάσο Χρυσοστομίδη. Ο πρώτος, σύμφωνα με πληροφορίες του flnews παραιτήθηκε της προσφυγής που είχε καταθέσει, ώστε να ανακοινωθεί άμεσα από τον Πανελευσινιακό, ενώ η προσφυγή του δεύτερου εκδικάστηκε.

Την ίδια ημέρα εκδικάστηκαν, σύμφωνα με πληροφορίες του flnews και οι προσφυγές των Διαμαντόπουλου, Παναγιώτου, Γκουγκούδη. Υπενθυμίζεται ότι ο πρώτος έχει συμφωνήσει με τον Αγροτικό Αστέρα και ο δεύτερος με τη Σπάρτη.

Στα διοικητικά, το τοπίο παραμένει θολό και κανείς δεν γνωρίζει ποια θα είναι η επόμενη μέρα και πώς θα παραταχθούν οι «ερυθρόλευκοι» απέναντι στα Τρίκαλα. Είναι βέβαιο ότι και την τρέχουσα εβδομάδα θα συνεχιστούν οι προσπάθειες, ώστε να συγκεντρωθεί το ποσό που απαιτείται (45 χιλιάδες) για τις ενημερότητες και κατά συνέπεια για την προώθηση ποδοσφαιριστών από την ομάδα Νέων.

Σημειώνεται ότι αν το ματς με την Αναγέννηση Καρδίτσας δεν διεξαγόταν, τότε η θεσσαλική ΠΑΕ θα τιμωρούνταν με πρόστιμο 10 έως 50 χιλιάδες ευρώ και με αφαίρεση τριών βαθμών από το επόμενο πρωτάθλημα.