Βρίσκεστε εδώ: Sportrikala.gr » ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ » Football League » «Εκτός από τη βλακεία και η διαιτησία είναι ανίκητη»

«Εκτός από τη βλακεία και η διαιτησία είναι ανίκητη»

Σκληρή ανακοίνωση κατά τις διαιτησίας του Αδαμόπουλου εξέδωσε η Λαμία μετά την ήττα από τον Αχαρναϊκό,

Á×ÁÑÍÁÉÊÏÓ - ËÁÌÉÁ (FOOTBALL LEAGUE 2015-2016)

 

Η ανακοίνωση:

«Σήμερα (ξανα)γίναμε αυτόπτες μάρτυρες του πώς μπορεί να αλλοιωθεί το αποτέλεσμα ενός αγώνα, όταν ο ανώτατος άρχοντας έχει προαποφασίσει την έκβασή του. Κόντρα στην εντός του αγωνιστικού χώρου υπεροχή της ομάδας μας έναντι του γηπεδούχου Αχαρναϊκού, οι εμπνεύσεις του ρέφερι κύριου Αδαμόπουλου και των βοηθών του, έκαναν πάλι το «θαύμα» τους.

Τα συνεχή ανάποδα σφυρίγματα, ο αναίτιος «κιτρινισμός» της μισής ομάδας, η άρνηση καταλογισμού της εσχάτης των ποινών σε πεντακάθαρο πέναλτι στο Σιατραβάνη στο δεύτερο ημίχρονο και η ακύρωση πεντακάθαρου τέρματος της ομάδας μας από τον Νεόφυτο στο 75′ ήταν η πεμπτουσία της έννοιας «αλλοίωση» ενός αποτελέσματος, το οποίο όσο και αν η ομάδα μας και το τεχνικό επιτελείο προσπάθησε να αντιπαλέψει, αυτό ήταν πραγματικά ανέφικτο, διότι εκτός από τη «βλακεία» και η «διαιτησία» είναι ανίκητη.

Η «ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ» ζητεί άμεσα να ελεγχθούν για τη συμπεριφορά τους τόσο ο διαιτητής της αναμέτρησης Αχαρναϊκός – Λαμία όσο και οι βοηθοί του από την ΕΠΟ, την ΚΕΔ και τον αρμόδιο Εισαγγελέα».

Συντάκτης

Άρθρα : 16749
web: www.sportrikala.gr - E-mail: sportrikala@sportrikala.gr

© Sportrikala.gr | Κατασκευή ιστοσελίδας Plushost.gr

Scroll to top