Βρίσκεστε εδώ: Sportrikala.gr » ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ » ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ » H εκδήλωση του Ερασιτέχνη για τις Ακαδημίες του

H εκδήλωση του Ερασιτέχνη για τις Ακαδημίες του

Σε σύναξη για την κοπή της βασιλόπιτας οι μικροί και οι γονείς των ακαδημιών του ΕρασιτέχνηΠΙΤΑ 3

στο  Eleven δημιουργήθηκε  το αδιαχώρητο, η αίθουσα εκδηλώσεων γέμισε  όχι μόνο από τους νεαρούς των τμημάτων υποδομής  αλλά και από γονείς και φιλάθλους.

Την εκδήλωση χαιρέτησε ο  πρόεδρος του ερασιτέχνη ΑΟΤ  κ. Κώστας Παρδάλης, ο οποίος  ευχαρίστησε όλα τα παιδιά και τους γονείς για την συμμετοχή τους στις δραστηριότητες των Ακαδημιών , ευχήθηκε αποδοτική και υγιή χρονιά και οι ακαδημίες να συγκεντρώσουν ακόμη περισσότερα παιδιά.

Χαιρετισμό επίσης απήυθυνε και ο  Κώστας Καρακούσης (εκ των υπευθύνων της Ακαδημίας)  δίνοντας  τις δικές του ευχές, ενώ έκανε και μια περιεκτική αναφορά τονίζοντας  επισημαίνοντας την  μεγάλη προσπάθεια που γίνεται ώστε ο ΑΟΤ να έχει όσο το δυνατόν καλύτερη οργάνωση

Ο κ Καρακούσης  ευχαρίστησε όλους όσοι στηρίζουν αυτήν την προσπάθεια και όλους όσοι συμμετέχουν στην μεγάλη οικογένεια του ΑΟΤ, ωστόσο δεν παρέλειψε να κάνει και μία ακόμα αναφορά έκκληση για την εγγραφή νέαων μελών στον Ερασιτέχνη προκειμένου έτσι να δυναμώσει και η φωνή της διοίκησης της ομάδας. Ευχαρίστησε επίσης την διοίκηση του ερασιτέχνη ,  τους προπονητές για την καθημερινή τους ενασχόληση με τα παιδιά, τον κ. Παιδή ο οποίος με την ΑΕΤ και τις εγκαταστάσεις στήριξε τη νέα προσπάθεια αλλά και τους ανθρώπους του Α.Ο. Φλαμουλίου κ.κ. Παναγιώτου και Τρικαλιώτη για την παραχώρηση του γηπέδου για τις ανάγκες της Ακαδημίας .

Εκπροσωπώντας την ΕΠΣ Τρικάλων ο παλιός πρόεδρος του ΑΟΤ  κ. Στέφανος Παιδής, ευχήθηκε τα καλύτερα και ο ίδιος από την μεριά του και τόνισε στα παιδιά να συμμετέχουν, να προσπαθούν και να γίνονται και καλοί αθλητές και καλύτεροι άνθρωποι μέσα από την συμμετοχή τους στις ακαδημίες του ΑΟΤ. Την κοπή της πίτας έκανε ο πάτερ Βασίλης Σαδραζάμης ευχόμενος και ο ίδιος υγεία και επιτυχίες.

Τυχεροί οι οποίοι βρήκαν τα πέντε φλουριά οι νεαροί ποδοσφαιριστές Γεώργιος Τσιούνης ( τμήμα τζούνιορ), Κωνσταντίνος Ντίκας ( τμήμα μπαμπίνι), Γιώργος Σαδραζάμης ( τμήμα τερματοφυλάκων),  Προκόπης Σκρέτας ( τμήμα προπαιδικού) και Λευτέρης Κονόμη ( τμήμα εφήβων).

Η Ακαδημία του ΑΟΤ, ευχαριστεί τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ, DESIGN Διαφημιστική, ADMIRAL Αθλητικά είδη, Βιβλιοπωλείο Πανουργιάς  και Ζαχαροπλαστείο Τριζώνης για τις ευγενικές προσφορές τους στην εκδήλωση.

DSCF7172

ΠΙΤΑ 2

 

ΠΙΤΑ 1

Συντάκτης

Άρθρα : 16747
web: www.sportrikala.gr - E-mail: sportrikala@sportrikala.gr

© Sportrikala.gr | Κατασκευή ιστοσελίδας Plushost.gr

Scroll to top