Βρίσκεστε εδώ: Sportrikala.gr » ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ » Football League » Μαραντάς:«Οι μόνοι που μπορούν να αντιδράσουν είναι οι παίκτες»

Μαραντάς:«Οι μόνοι που μπορούν να αντιδράσουν είναι οι παίκτες»

Ο , Γιώργος Μαραντάς, υποστήριξε πως μόνο τα Τρίκαλα ήταν στο γήπεδο και είχαν την υπεροχή

 

Ο , Γιώργος Μαραντάς, υποστήριξε πως μόνο τα Τρίκαλα ήταν στο γήπεδο και είχαν την υπεροχή σε όλα τα σημεία της αναμέτρησης με τον Απόλλωνα Σμύρνης που κατάφερε να πάρει τη νίκη από μια δική τους αδράνεια.

Παίξαμε ένα ντέρμπι κορυφής. Δυστυχώς το αποτέλεσμα δεν είναι καλό για εμάς. Αν όμως μιλήσουμε για την εικόνα του παιχνιδιού θα δούμε ότι υπήρχε μόνο μια ομάδα στο γήπεδο. Και στο πρώτο και στο δεύτερο ημίχρονο. Ο αντίπαλος μας το μόνο που έκανε ήταν να παίζει με μεγάλες πάσες κυρίως στη δεξιά πλευρά που διαθέτει δύο ψηλούς ποδοσφαιριστές και προσπαθούσε με κάποια φάουλ και κάποια πλάγια άουτ να δημιουργήσει καταστάσεις. Είχαμε την κυκλοφορία της μπάλας και τελικές προσπάθειες, δύο ή τρεις στο πρώτο ημίχρονο.

Στο δεύτερο ημίχρονο ανεβάσαμε την απόδοση μας. Δυστυχώς πάλι από μια φάση αδράνειας δεχθήκαμε ένα γκολ. Συνεχίσαμε να προσπαθούμε μέχρι το τελευταίο λεπτό και ο Αχιλλέας που είναι δίπλα μου έχασε δύο ευκαιρίες απανωτές. Είναι ένα παιχνίδι που ενώ είχαμε την κυκλοφορία, την υπεροχή σε όλο τον αγώνα δεν πήραμε τίποτα και αυτό είναι το πιο άσχημο πράγμα και νομίζω ότι οι μόνοι που μπορούν να αντιδράσουν είναι οι ποδοσφαιριστές. Είναι ένα παιχνίδι που ενώ είχαμε την κυκλοφορία, την υπεροχή σε όλο τον αγώνα δεν πήραμε τίποτα και αυτό είναι το πιο άσχημο πράγμα και νομίζω ότι οι μόνοι που μπορούν να αντιδράσουν είναι οι ποδοσφαιριστές»

Συντάκτης

Άρθρα : 16723
web: www.sportrikala.gr - E-mail: sportrikala@sportrikala.gr

© Sportrikala.gr | Κατασκευή ιστοσελίδας Plushost.gr

Scroll to top