Kέρδισαν οι μικροί του ΑΟΤ Β’

Η παιδική του  ΑΟΤ Β΄ υποδέχθηκε στο γήπεδο Κηπακίου τον Α.Ο.  Πύργου για το παιδικό πρωτάθλημα.

8-780x546

Και οι δύο ομάδες έτρεξαν στο γήπεδο, είχαν διάθεση αλλά οι του ΑΟΤ ανεβάζοντας την απόδοση τους ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο κατέκτησαν τους τρεις βαθμούς της επιτυχίας. Στο 20΄ ο Μπούκας από κοντά το 1-0, και στο 37΄ο Κακούσιος με σουτ έκανε το 2-0. Οι φιλοξενούμενοι αν και έμειναν πίσω στο σκορ, προσπάθησαν να πετύχουν γκολ χάνοντας αρχικά την ευκαιρία με τον Μπαμπατσιά να πλασάρει και τον Καλογράνα να διώχνει πάνω στην γραμμή. Στο 50΄ ο Πύργος με τον Ευαγγελίδη μείωσε σε 2-1. Από εκεί και μετά οι γηπεδούχοι «έτρεξαν» και με τον Κοντογώγο στο 60΄πέτυχαν το 3-1 με μακρινό φάουλ. Ενώ τρία λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης με ψηλοκρεμαστό διαμόρφωσε το τελικό 4-1.

ΑΟΤ Β΄: Πάντενας,Νάκος,Καλογράνας,Κερασοβίτης,Ιακωβάκης,Γκόλιας,Κακούσιος,Γούλας,Μπαρέκας,Μπούκας, Κοντογώγος,  Κούτσιας,Σχορτσιανίτης,Καραγεώργος,Τσόγιας,Ντίκας, Τσαφίτσας, Σελεμάι.

Πύργος: Παπαδόπουλος, Σκαρλέας, Γεωργιάδης, Χατζηγεωργίου, Μπαμπατσιάς, Τσόλας, Ευαγγελίδης, Τσιρογιάννης, Μπινέκος, Γεωργατσέλης, Ντάσκας,  Κοντοκλώτσης, Σταυρόπουλος, Ζήκος, Ακρίβος, Λιάκος,Κούτσικος,Παπαστεργίου.

Aμπελάκια -Σαράγια  0-5
Δήμητρα Α΄-ΑΟΤ Α΄5-0
ΑΟΤ Β΄- Πύργος 4-1
Μετέωρα-Δήμητρα Β΄2-5
Πορταϊκός-Καλλιδένδρι 3-0 α.α.
Ρεπό Φαρκαδόνα