Νίκη της Δήμητρας Α επί των Τρικάλων

Ανοιχτό παιχνίδι στο γήπεδο της Μπαλκούρας στην αναμέτρηση της Δήμητρας Α΄και του ΑΟΤ Α΄

P1237887-Αντιγραφή-780x546

. Οι γηπεδούχοι επικράτησαν 5-0 . Όλα τα γκολ σημειώθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο από τους Μπέσιο 2, Τσιαμάντα, Τσιούφη και αυτογκόλ του Τσιρογιάννη με το οποίο άνοιξε και το σκορ.

Όλα τα παιδιά των ομάδων παρά το τσουχτερό κρύο προσπάθησαν και έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και διεξήχθη ένα ωραίο ματς. Το πρώτο μέρος ήταν αμφίρροπο με την Δήμητρα να χάνει 2-3 καλές ευκαιρίες ενώ και η ομάδα του ΑΟΤ είχε την δική της πολύ καλή στιγμή να ανοίξει το σκορ. Η επανάληψη ανήκει στην Δήμητρα η οποία σημείωσε δύο γρήγορα γκολ ενώ οι προπονητές έκαναν όλες τις αλλαγές παικτών για να δουν την ετοιμότητα των παικτών τους.

Δήμητρα Α΄: Κουτσάγιας, Βασιλάκος, Τσιαμάντας, Γερεντές, Κοθράς, Τσιούφης, Νάκος, Παπαθανασίου, Μπέσιος, Τσιαντούλας, Νικλητσιώτης, Τζόκας, Κεφαλάς, Στεργιόπουλος, Δεληλίγκας, Αλεξόπουλος, Μαγαλιός, Αντωνίου.

ΑΟΤ Α: Αγγέλης, Σκαρλέας, Σταμάτης, Δρόσος, Τσάτσιος, Ζαϊμι, Τζάρντο, Τζιάννης, Κογιάννης, Γκούμας, Τσιρογιάννης, Οικονόμου, Πολύμερος, Παπαχρήστος, Καράς, Παπαζήσης, Σαργιώτης, Σαμαράς.

Διαιτητές:Kυρατζούλης, Πρεβέντας, Αλεξόπουλος.

Aμπελάκια -Σαράγια  0-5
Δήμητρα Α΄-ΑΟΤ Α΄5-0
ΑΟΤ Β΄- Πύργος 4-1
Μετέωρα-Δήμητρα Β΄2-5
Πορταϊκός-Καλλιδένδρι 3-0 α.α.
Ρεπό Φαρκαδόνα