Επιτυχίες της Κολυμβητικής ΑΕΤ

Η  προαγωνιστική ομάδα της Α.Ε.Τ. συμμετείχε πριν από ημέρες  σε αγώνες στην Καρδίτσα

 

Η προαγωνιστική ομάδα της Α.Ε.Τ. συμμετείχε το Σαββατοκύριακο 19-20 Δεκεμβρίου στους αγώνες με την ονομασία «ΓΑΛΑΓΑΛΕΙΑ 2015» που διεξήχθησαν στο Δημοτικό κολυμβητήριο της Καρδίτσας με τη συμμετοχή των συλλόγων της Θεσσαλίας και της Στερεάς Ελλάδος. Η Α.Ε.Τ. με μία πολυπληθή αποστολή 31 δελφινιών κατάφερε να αποσπάσει 29 μετάλλια (7 χρυσά, 6 αργυρά, 16 χάλκινα) και να αναδειχθεί για μία ακόμη φορά η κορυφαία ομάδα της πόλης μας και μία από τις καλύτερες της Περιφέρειές μας. Τόσο η άψογη τεχνική τους κατάρτιση όσο και η επίτευξη νέων ατομικών ρεκόρ άφησαν  το τεχνικό τμήμα της ομάδας ιδιαίτερα ικανοποιημένο για το ξεκίνημα των νεαρών δελφινιών. Την ομάδα στους αγώνες συνόδεψαν οι προπονητές της ομάδας Βάνα Κλωτσοτήρα-Καΐκη και Γιώργος Καραΐσκος, καθώς και οι γονείς των παιδιών.

Η αγωνιστική ομάδα της Α.Ε.Τ. συμμετείχε σε δύο συναντήσεις ορίων που έγιναν στη Λάρισα 11 Δεκεμβρίου και 9 Ιανουαρίου αντίστοιχα. Στους αγώνες αυτούς 9 αθλητές – τριες της ομάδας έπιασαν τα όρια γεγονός που τους δίνει τη δυνατότητα να συμμετάσχουν στα χειμερινά και στα θερινά Πανελλαδικά Πρωταθλήματα της ομοσπονδίας. Οι αθλητές-τριες είναι οι Σπανού Βένια, Γεροβάϊου Έλενα, Κανάτα Ιφιγένεια, Κυριάκου Στεφανία, Παπαϊωάννου Βασιλική, Λιάκου Κλειώ, Στρωματά Μαριάννα, Καΐκης Μάριος και Κουτσάγιας  Ευγένιος.

Στους προαναφερθέντες αθλητές ανήκει και ο Νίκος Δρόσος, ο οποίος από την φετινή χρονιά αγωνίζεται με τα χρώματα του Ολυμπιακού Πειραιώς, συνεχίζει όμως να προπονείται με την ομάδα της Α.Ε.Τ. και οι φετινοί του χρόνοι είναι στους κορυφαίους της κατηγορίας του.