Μαραντάς : “Θέμα νοοτροπίας στην ομάδα, στήριξη από τον κόσμο”

 

 

Υπομονή και στήριξη από τον κόσμο της ομάδας ζήτησε ο προπονητής του ΑΟΤ

DSCF7772

Μιλώντας για το άτυχο αποτέλεσμα της Δευτέρας, αλλά και για το επερχόμενο ντέρμπι με τον Απόλλωνα, ο Γιώργος Μαραντάς κατ αρχή ξεκαθάρισε ότι η ομάδα  έχει θέμα νοοτροπίας και πρέπει να το αλλάξει για να πιάσει το στόχο, που δεν είναι άλλος πέρα από την άνοδο

«Δεν είναι ότι δεν έχουμε ποιοτικούς και καλούς ποδοσφαιριστές, όμως βλέποντας ακόμα και όλα τα προηγούμενα πριν από τη δική μου παρουσία παιχνίδια, διαπιστωσα πως υπάρχει θέμα νοοτροπίας που σίγουρα πρέπει να αλλάξει. Μια ομάδα που έχει στόχο την άνοδο , πρέπει να έχει ΚΑΙ παίκτες νικητές που να το δείχνουν να το βγάζουν μέσα στο γήπεδο. Εμείς στο ματς με τον Εργοτέλη χάσαμε πολλές προσωπικές μάχες»,  είπε ο τεχνικός των Τρικάλων υπενθυμίζοντας πάντως πως αυτό θα αλλάξει. Και θα αλλάξει  σύντομα.

Ξέρω ότι δεν έχω χρόνο για να περάσω αυτά που θέλω εγώ στην αγωνιστική τακτικά, ούτε η ομάδα μπορεί να περιμένει εμένα,  όμως θα γίνει αυτό  σύντομαψψΠιστεύω ότι στο παιχνίδι του Σαββάτου θα είμαστε 100% έτοιμοι και ψυχολογικά και σωματικά». μέσα από τη συνολική προσπάθεια, συμπλήρωσε ο τεχνικός των κυανέρυθρων και παράλληλα ζήτησε ενόψει του επερχόμενου ντέρμπι με τον Απόλλωνα  τη στήριξη των φιλάθλων.. Ο προπονητής έδωσε επίσης εξηγήσεις για τις αλλαγές της αναμέτρησης με τον Εργοτέλης ,που συζητήθηκαν πολύ (γιατί προκάλεσαν απορίες), τονίζοντας πως ο Ναβάρο αντιμετώπισε πρόβλημα αλλά θα είναι ετοιμοπόλεμος στο ντέρμπι του Σαββάτου ενώ η αλλαγή Στεφανοβιτς έγινε για λόγους τακτικής προκειμένου να πάρει η ομάδα δύναμη στις μάχες της μεσαίας γραμμής. Ο τεχνικός των Τρικάλων επίσης ανέφερε πως υπόλγίζει πλέον και στον Σερτζίνιο , ενώ μένει να διευκρινιστεί από τη διοργανώτρια αν τελικά θα έχει δικαίωμα συμμετοχής ο νεοαποκτηθείς Βρούτσινα

Aναλυτικά ο Γ. Μαραντάς μίλησε κατ αρχή για το ματς της Δευτέρας και είπε πως   …«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι όπως αποδείχθηκε τελικά, ,μέσα σε ένα δύσκολο αγωνιστικό χώρο και σε ένα παιχνίδι που πήγε σε πολλές προσωπικές μονομαχίες τις οποίες από το 45’ μέχρι το 70’ που δεχτήκαμε το γκολ δυστυχώς τις χάσαμε.  Παραχωρήσαμε 4-5 κόρνερ και από την αδράνεια προήρθε το γκολ κάτι που είναι ανεπίτρεπτο για την εμπειρία που έχουν οι ποδοσφαιριστές μας. Προσπαθήσαμε να επανορθώσουμε αλλά δεν τα καταφέραμε».«Δεν χρειάζεται απογοήτευση γιατί η ομάδα είναι μέσα στο στόχο της. Ότι και να συμβεί αυτοί οι ποδοσφαιριστές προσπαθούν και θέλω να τους στηρίξουν και να υπάρχει συμπαράσταση. Να υποστηρίξουν την ομάδα της πόλης τους. Θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Η ομάδα είναι πάνω από όλους»

 

Για την αγωνιστική κατάσταση των παικτών: «Είναι όλοι σε πολύ καλή κατάσταση ακόμη και ο Σερτζίνιο μάλλον θα είναι έτοιμος. Όπως ξέρετε έχουμε αποκτήσει και ένα επιθετικό. Ο Ναβάρο που αντιμετώπισε ένα μικροπρόβλημα και αντικαταστάθηκε είναι καλά. Δεν έχουμε προβλήματα, είμαστε πανέτοιμοι για την μάχη του Σαββάτου».

Μιλώντας ΄τωρα το ματς με τον Απόλλων ο Γ Μαραντάς είπε: «Αυτό που προσδοκώ πλέον και το έχω συζητήσει με τους παίκτες, είναι στο επόμενο δύσκολο παιχνίδι που έχουμε το Σάββατο, να είναι συγκεντρωμένοι, να έχουν δύναμη, πάθος, ψυχή και φυσικά μυαλό 90’ και περιμένω να ανταποκριθούν 100% και φυσικά περιμένουμε και την στήριξη του κόσμου για να είναι το αποτέλεσμα αυτό που επιθυμούμε όλοι. Είμαι σίγουρος ότι οι ποδοσφαιριστές μου ξέρουν τι πρέπει να κάνουν και θα το κάνουν.

Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα και θέλουμε να παίρνουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για να βρισκόμαστε στις πρώτες θέσεις και στο τέλος να πανηγυρίσουμε την άνοδο στην μεγάλη κατηγορία.  Άσχετα που η ομάδα είναι νεοφώτιστη στην κατηγορία, στόχος είναι αυτός. Τέθηκε από την αρχή ο συγκεκριμένος στόχος από τον κ. Γιαλιά. Και εμείς που είμαστε σε αυτή την ομάδα είμαστε μέσα σε αυτό το στόχο και θα συνεχίσουμε να είμαστε και μετά το Σάββατο. Πιστεύω ότι στο παιχνίδι του Σαββάτου θα είμαστε 100% έτοιμοι και ψυχολογικά και σωματικά».

 

Για εκτός έδρας παιχνίδια της ομάδας: «Είναι θέμα νοοτροπίας. Αυτό που τους έχω πει είναι ότι εντός ή εκτός μια ομάδα πρέπει να έχει την ίδια νοοτροπία. ‘Όταν μια ομάδα θέλει να κερδίζει πρέπει να κερδίζει τις μονομαχίες ένας, εναντίον ενός. Η νοοτροπία βάζω γκολ και κάθομαι πίσω ούτε εμένα μου αρέσει, ούτε στην φιλοσοφία του προέδρου είναι. Δεν το δέχεται ούτε ο κόσμος. Θα αλλάξει 100%. Δεν έχω χρόνο να προσαρμοστώ στην ομάδα, ούτε η ομάδα σε εμένα. Δεν μπορώ να κρατάω την ομάδα πίσω. Αυτός είναι ο χαρακτήρας μου.

 

Για τη μεταγραφή  Βρούτσινα στον Γενάρη ανέφερε: Πάντα μια μεταγραφή έχει ρίσκο. Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής είναι καλός ποδοσφαιριστής και έχει εμπειρία από την Ελλάδα καθώς έχει αγωνιστεί με τον Πανσερραϊκό στην Σούπερ Λιγκ».

 

.