Βρίσκεστε εδώ: Sportrikala.gr » ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ » Football League » Παράταση ζωής στον Ολ. Βόλου

Παράταση ζωής στον Ολ. Βόλου

Παράταση ζωής δόθηκε στον Ολυμπιακό Βόλου μετά την χθεσινή  συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο  ΕΑΚ Βόλου.

 

Οπως αναφέριε το magnesiasporo Πρόεδρος του Ερασιτέχνη Νίκος Τσεκούρας που τις τελευταίες ημέρες είχε μια σειρά επαφών για να βρεθεί λύση στο διοικητικό και οικονομικό αδιέξοδο της ΠΑΕ, ανέλυσε σε όλους τους παρευρισκόμενους το πώς έχει η κατάσταση.

Επί της ουσίας είπε ότι εάν απόψε (Τετάρτη βράδυ) δεν βρισκόταν λύση, η ομάδα μοιραία θα αποσύρονταν από το πρωτάθλημα μιας και θα έμενε χωρίς παίκτες αφού και οι εναπομείναντες θα αποχωρούσαν.  Με συντονιστή τον δημοσιογράφο Χρήστο Λουκά, τον λόγο έλαβαν εκπρόσωποι των οργανωμένων, παλαίμαχοι και απλοί φίλαθλοι του Ολυμπιακού Βόλου. Πρωτεύον στόχος από την σημερινή συνάντηση ήταν να προκύψει νέα διοίκηση, ή καλύτερα τα άτομα τα οποία προτίθενται να συμμετάσχουν σε ένα νέο διοικητικό σχήμα, πρωτοδικείου πάντα, ώστε η ομάδα να ολοκληρώσει τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις με αξιοπρέπεια και να μην αποσυρθεί.
Τα επτά αυτά άτομα βρέθηκαν και είναι διατεθειμένοι να δημιουργήσουν την διοίκηση πρωτοδικείου με μοναδική προϋπόθεση οι μέτοχοι να τιμήσουν το λόγο τους και να χρηματοδοτήσουν την ομάδα με ένα ποσό που θα της επιτρέψει να είναι συνεπής στις άμεσες υποχρεώσεις της. Την επαφή με τους μετόχους είχε ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ν. Τσεκούρας ενώ το υπόλοιπο ποσό που χρειαστεί για να βγει οικονομικά η χρονιά θα καλυφτεί από τους φιλάθλους που ήδη συγκεντρώνουν χρήματα, ονομαστικά, για να ενισχυθεί το ταμείο της ΠΑΕ. magnesiaspor

Συντάκτης

Άρθρα : 16732
web: www.sportrikala.gr - E-mail: sportrikala@sportrikala.gr

© Sportrikala.gr | Κατασκευή ιστοσελίδας Plushost.gr

Scroll to top