Aναμονή για Μπατίστα στον Άρη

Το φλερτ του Άρη με τον Εστεμπάν Μπατίστα καλά κρατεί αλλά η καθυστέρηση που παρουσιάζεται

batista

 

Ο Δημήτρης Πρίφτης θέλοντας και μη καλείται να τηρήσει στάση αναμονής είτε για την περίπτωση του διεθνή Ουρουγουανού σέντερ είτε οποιουδήποτε άλλου μπορεί να υπάρξει και να του κάνει κλικ ώστε να ανάψει το πράσινο φως για την απόκτησή του. Το μόνο σίγουρο τη στιγμή αυτή είναι ότι ο τεχνικός του Άρη έχει πάρει την απόφασή του περί της αντικατάστασης του Σλάβεν Τσούπκοβιτς. Για αυτό εξάλλου και είχε γίνει η κίνηση απόκτησης του Κώστα Παπανικολάου που όμως δεν προχώρησε μετά την άρνησή του.

Στην ομάδα της Θεσσαλονίκης δείχνουν να έχουνε ρίξει το βάρος τους στην απόκτηση του Μπατίστα, του πρώην σέντερ του Παναθηναϊκού, ανεξαρτήτως αν θα προλάβει να παίξει στον Β΄ γύρο της φάσης των ομίλων του Last-32 του Eurocup. Η λογική αυτή έχει να κάνει με το ότι δεν υπάρχουνε άλλοι διαθέσιμοι παίκτες στην αγορά που να μπορέσουν να κάνουνε τη διαφορά σε περίπτωση απόκτησής τους. Για αυτό και ο Μπατίστα αποτελεί τη μόνη περίπτωση που απασχολεί τον Πρίφτη.

Ωστόσο κι ενώ από πλευράς της διοίκησης της ΚΑΕ Άρης αφηνόταν να εννοηθεί περί διορίας απάντησής του Μπατίστα αυτή δεν φαίνεται να ισχύει καθώς συνεχίζει να τηρείται στάση αναμονής. Το δεδομένο πάντως είναι ότι δεν μπορεί να έρθει στην Ευρώπη αν δεν ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα στην Κίνα, στις 5 Φεβρουαρίου.

Στο αγωνιστικό κομμάτι η αποστολή του Άρη επέστρεψε από το Βερολίνο το μεσημέρι της Τετάρτης (20/01), με προβλήματα στις… αποσκευές της από την ήττα από την Άλμπα. Ο Ντομινίκ Ουότερς δέχτηκε χτύπημα στον αγκώνα του αριστερού χεριού του και εξετάστηκε από το ιατρικό τιμ της ομάδας, το οποίο διέγνωσε μυϊκό τραυματισμό. Ο Αμερικανός γκαρντ ξεκίνησε θεραπεία και από την πορεία της θα φανεί αν θα μπορέσει να ενισχύσει την ομάδα στον αγώνα του Σαββάτου (23/01) με τον Αρκαδικό, στο «Nick Galis Hall». Κάτι που σημαίνει ότι δεν χρειάστηκε να υποβληθεί σε μαγνητική.

Με προβλήματα επέστρεψαν και οι Βασίλης Ξανθόπουλος και Θόδωρος Ζάρας, οι οποίοι επίσης εξετάστηκαν από το ιατρικό τιμ. Ο πρώτος έχει υποστεί τενοντίτιδα στον οπίσθιο μηριαίο του και ο δεύτερος διάστρεμμα στον αγκώνα του δεξιού χεριού του. Αμφότεροι θα επιχειρήσουν να προπονηθούν την Πέμπτη (21/01), οπότε και θα ξεκινήσει η προετοιμασία για την αναμέτρηση με τον Αρκαδικό, μετά το σημερινό ρεπό που έδωσε η τεχνική ηγεσία στους καλαθοσφαιριστές.