Λαμπράκης : “Κρίσιμη μέρα η αυριανή”

ec3caf2cfb7a120d3cb16facd3737807_L

Μπορεί να έκοψε βαθμό από τον ΑΟΤ όμως αύριο θα κριθεί η πορεία του Εργοτέλη στην κατηγορία

Μάλιστα ο προπονητής κ Λαμπράκαης χαρακτήρισε κρίσιμη ημέρα την αυριανή αφού οι παίκτες θα συναντηθούν με τη διοίκηση προκειμένου να ενημερωθούν για την επόμενη μέρα. Αυτό τόνισε ο Σταύρος Λαμπράκης σε δηλώσεις του στον ΟΤΕ TV μετά το 1-1 με τα Τρίκαλα. Αναλυτικά δήλωσε:

«Αυτό που κρατάμε είναι η διάθεση που έδειξαν τα παιδιά, η μαχητικότητα και η λεβεντιά σε ένα παιχνίδι με πολύ δύσκολες καιρικές συνθήκες και κόντρα σε μία από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Παλέψαμε με όλες μας τις δυνάμεις για τη νίκη. Κρατάμε την προσπάθεια. Ο Εργοτέλης αν δεν είχε τα προβλήματα θα ήταν στο γκρουπ των ομάδων που παλεύουν για τη Σούπερ Λίγκα. Η αξία των παιδιών είναι πολύ μεγάλη. Η προσπάθεια που κάνουν είναι συγκινητική».

Για την επόμενη μέρα και ποιο είναι το κίνητρο που δίνει στους παίκτες του:
«Δεν έχουμε κάτι νεώτερο. Αύριο έχουμε ένα ραντεβού στις 15.00 με τους ανθρώπους για να μας πουν τι μέλλει γενέσθαι. Το έχουμε συζητήσει με τα παιδιά και πιστεύω ότι τους έχω πείσει πως από τη στιγμή που μπαίνουμε στο γήπεδο για προπόνηση ή παιχνίδι σκεφτόμαστε σα να είμαστε πληρωμένοι. Μετά σκεφτόμαστε τα προβλήματα που έχουμε. Κίνητρο για μας η αγάπη μας για τον Εργοτέλη.

Όλες οι ομάδες έχουν τα πάνω τους και τα κάτω τους. Ο Εργοτέλης είναι δείγμα της κοινωνίας μας μετά τον θάνατο του Απόστολου Παπουτσάκη προφανώς και έχουν γίνει λάθη. Είναι σημεία των καιρών. Ο Εργτέλης είναι μεγάλη ομάδα, μεγάλες ακαδημίες και μπορεί σε 2-3 χρόνια να επανέλθει».