Στο βάθος η επίδοση του 2014

BASKET LEAGUE / ÔÑÉÊÁËÁ - ÊÏÑÏÉÂÏÓ / TRIKALA - KORIVOS

Αργά μα σταθερά τα Τρίκαλα BC Aries “σκαρφαλώνουν” στη βαθμολογία και το κάνουν χάρη στη δύναμη της έδρας τους. 

Η νίκη επί του Κοροίβου ήταν η 4η συνεχόμενη σε αυτή και πέμπτη συνολικά σε επτά αγώνες αφού από τα στενά πέρασαν μόνο η Κηφισιά και ο Ολυμπιακός ως τώρα. Έτσι οι Θεσσαλοί έφτασαν τις πέντε εντός έδρας νίκες απολογισμό που είχαν πέρυσι στο τέλος της σεζόν (5-8). Με αυτό το δεδομένο δείχνει εφικτό να προσεγγιστεί ο εντός έδρας απολογισμός της περιόδου 2013-2014 όταν τα Τρίκαλα BC Aries μέτρησαν στο γήπεδο τους οχτώ νίκες. *Από τους κορυφαίους των Θεσσαλών ήταν ο Χοερντούρ Βίλιαμσον. Ο Ισλανδός ισοφάρισε την καλύτερη επίδοση του με επτά πόντους όσους είχε και στο αντίστοιχο παιχνίδι του πρώτου γύρου και σημείωσε ατομικό ρεκόρ με τα επτά ριμπάουντ που μάζεψε αφού είχε τρία στο ματς της Αμαλιάδας.

*Βοήθησε εκτελεστικά με 10 πόντους αλλά και οργανωτικά ο Τζέι Αρ Καντούγκαν. Ο Καναδός γκαρτ μοιράζοντας πέντε ασίστ σημείωσε ατομικό ρεκόρ αφού είχε τέσσερις πριν μια εβδομάδα στον αγώνα στην Πάτρα.

*Τη δική του καλύτερη επίδοση στα ριμπάουντ ισοφάρισε ο Γιώργος Τσιάρας μαζεύοντας τέσσερα όσα και στα παιχνίδια με τον Κόροιβο και τον Αρκαδικό.

*Παράλληλα ο έμπειρος φόργουορντ συμπληρώνοντας 263 συμμετοχές, μπήκε στην πρώτη 60άδα της σχετικής λίστας στα χρόνια του επαγγελματικού Πρωταθλήματος, φτάνοντας σε αυτόν τον αριθμό τον Γιάννη Μπουρούση.