Την 6η νίκη ψάχνουν σήμερα τα Τρίκαλα BC

4adf58fb300074ff8a293c2e3ed27c3f_XLΥποδέχονται στις 5 το απόγευμα στο κλειστό τον Κόροιβο.

Τον Κόροιβο Αμαλιάδας υποδέχονται σήμερα στις 5 το απόγευμα τα Τρίκαλα BC Aries σε ένα παιχνίδι όπου οι “κυανέρυθροι” αναζητούν μία ακόμη νίκη που θα τους κάνει να αισθανθούν μεγαλύτερη ασφάλεια για την συνέχεια δεδομένου και των δύσκολων παιχνιδιών που ακολουθούν.

Ο Κώστας Φλεβαράκης έδωσε μεγάλη βαρύτητα τις τελευταίες μέρες στην ενσωμάτωση των Βίλιαλμσον και Μπράουν οι οποίοι αντικατέστησαν τους τραυματίες Ντάουελ και Σόκο και που δείχνουν να έχουν προσαρμοστεί αρκετά, ιδιαίτερα ο Ισλανδός ο οποίος έτσι και αλλιώς ξέρει τα κατατόπια.

Όπως δήλωσε  ο Κώστας Φλεβαράκης σημαντικό ρόλο θα παίξει και η συμβολή του κόσμου. Στο παιχνίδι με το Λαύριο η προσέλευση ήταν εξαιρετική και το ίδιο αναμένουν και σήμερα οι άνθρωποι των Τρικάλων BC.

Το παιχνίδι ξεκινάει στις 5 και καλό θα είναι οι φίλαθλοι που δεν διαθέτουν εισιτήριο διαρκείας να προσέλθουν νωρίτερα στο γήπεδο έχοντας τον αριθμό ΑΜΚΑ μαζί τους, απαραίτητο για την έκδοση εισιτηρίου. Μέχρι τις 4 σήμερα το μεσημέρι θα γίνεται προπώληση εισιτηρίων απο τα γραφεία της ΚΑΕ (Αθανασίου Διάκου 6) αλλά και απο το www.viva.gr