Τσιάρας: «Θέλουμε πολύ την νίκη»

tsiaras_mikro

Όλα όσα έγραψε στο blog του ο αρχηγός των Τρικάλων BC Aries

Γεια χαρά φίλοι του μπάσκετ,είναι Πέμπτη βράδυ και μετά από μια απολαυστική βραδιά Eυρωλίγκας γράφω αυτές τις λίγες γραμμές. Πραγματικά στο Top 16 γίνονται σπουδαία παιχνίδια με φοβέρες τακτικές. Μόλις παρακολούθησα το παιχνίδι Φενέρ – Κουμπάν που κρίθηκε στο τελευταίο λεπτό. Ένα παιχνίδι με πάθος,ένταση που στην κυριολεξία «πέφτανε κορμιά». Δε θα ήταν υπερβολή να λέγαμε ένα παιχνίδι Φάιναλ Φορ.

Τελικά κέρδισε η Φενέρ η οποία είναι πολύ καλή ομάδα με απίστευτο ταλέντο. Όμως θα ήθελα να σταθώ στην Κουμπάν που φέτος πιστεύω ότι θα κάνει το βήμα παραπάνω. Ο coach Μπαρτζώκας έχει δημιουργήσει ένα πολύ δυνατό σύνολο και η ομάδα του παίζει πολύ ωραίο και ανταγωνιστικό μπάσκετ.

Στα δικά μας τώρα,το Σάββατο ξεκινάει ο δεύτερος γύρος της Basket League ΣΚΡΑΤΣ και ξέρουμε ότι θα αντιμετωπίσουμε μια δυνατή ομάδα, τον Κόροιβο. Θέλουμε τη νίκη πολύ και γι αυτήν θα «ματώσουμε». Όλη την εβδομάδα δουλεύουμε τις αδυναμίες μας και βλέπουμε τον αντίπαλο σε βίντεο. Για να φτάσουμε στη νίκη θα πρέπει να κάνουμε όλα αυτά που μας υποδεικνύει ο προπονητής μας καθημερινά.