Βρίσκεστε εδώ: Sportrikala.gr » ΜΠΑΣΚΕΤ » TRIKALA BC » Τα εισιτήρια με Κόροιβο και τα διαρκείας Β’ γύρου

Τα εισιτήρια με Κόροιβο και τα διαρκείας Β’ γύρου

Τρίκαλα_660x400

Ζητείται στήριξη στην πιο κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος.

Στην διάθεση των φιλάθλων είναι τα εισιτήρια για τον αγώνα του Σαββάτου 16/01 με τον Κόροιβο (ώρα έναρξης 17.00). Η διάθεση των εισιτηρίων γίνεται από τα γραφεία της ΚΑΕ (Αθανασίου Διάκου 6, Τρίκαλα) αλλά και από την ηλεκτρονική πλατφόρμα της viva.gr.

Οι τιμές που ισχύουν στο παιχνίδι αυτό είναι: 5 € (Μαθητικά, Φοιτητικά, Στρατιωτικά), 10 € (Θύρες 3,5,7), 15 € (Θύρες 2,4,8) και 20 € (Vip).

Προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός στα ταμεία καλό θα είναι οι φίλαθλοι να μεριμνήσουν ώστε να προμηθευτούν έγκαιρα τα εισιτήρια τους.

Παράλληλα συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας Β’ γύρου. Σε μισή τιμή σε σχέση με τις αρχικές οι φίλαθλοι των Τρικάλων BC Aries μπορούν να παρακολουθήσουν τα μεγάλα παιχνίδια του Β’ γύρου στο Δημοτικό Κλειστό με Παναθηναϊκό, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Άρη, Κόροιβο, Ρέθυμνο, Απόλλων Πατρών.

 

Οι τιμές των διαρκείας Β’ γύρου είναι: VIP (180 €), Gold (80 €), Silver (70 €), Family (60 € για έναν γονέα και ένα παιδί, 10 € για τον δεύτερο γονέα και για κάθε επιπλέον παιδί).

Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας θα γίνεται αποκλειστικά και μόνο από τα γραφεία της ΚΑΕ Τρίκαλα BC Aries (Αθανασίου Διάκου 6, Τρίκαλα, 2431 101855) και  ώρες 10-2 το πρωί και 6-8 το απόγευμα από Δευτέρα έως Παρασκευή (Υπεύθυνη Νάντια Καραγεώργου).

Συντάκτης

Άρθρα : 16741
web: www.sportrikala.gr - E-mail: sportrikala@sportrikala.gr

© Sportrikala.gr | Κατασκευή ιστοσελίδας Plushost.gr

Scroll to top