Βρίσκεστε εδώ: Sportrikala.gr » ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ » Σε εισαγγελέα εφετών η «εγκληματική οργάνωση»

Σε εισαγγελέα εφετών η «εγκληματική οργάνωση»

Σε ποιόν δικαστικό λειτουργό ανατέθηκε η δικογραφία της υπόθεσης με 35 κατηγορούμενους

Ο κ. Δασκαλόπουλος, αφού μελετήσει την δικογραφία που έχει ήδη στα χέρια του, θα συντάξει πόρισμα με το οποίο θα προτείνει ποιοι κατηγορούμενοι και με ποιες κατηγορίες, πρέπει να παραπεμφθούν σε δίκη. Την τελική απόφαση θα πάρει το Συμβούλιο Εφετών που θα επιληφθεί στη συνέχεια, της υπόθεσης.

Από το χρονικό διάστημα που θα χρειαστεί ο κ. Δασκαλόπουλος για να συντάξει το πόρισμα του, θα εξαρτηθεί το χρονοδιάγραμμα της υπόθεσης, η δίκη της οποίας οδεύει για το 2017.

Με καταγωγή από την Λάρισα, ο Σταμάτης Δασκαλόπουλος ήταν πρόεδρος της Νομοπαρασκευαστικής Επιτροπής που είχε συστήσει στις 29/10/2013 ο πρώην υφυπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Ανδριανός, με υπουργό Πολιτισμού τον Πάνο Παναγιωτόπουλο.

Το αθλητικό νομοσχέδιο που συνέταξε όμως η Επιτροπή, έναν χρόνο αργότερα, δεν πρόλαβε να γίνει αθλητικός νόμος γιατί η Βουλή διαλύθηκε για εκλογές μετά την αδυναμία της να εκλέξει πρόεδρο της Δημοκρατίας.  Αυτή ήταν η μοναδική του σχέση με τον αθλητισμό.

Ακόμη, έχει διατελέσει γενικός Διευθυντής Εθνικής Σχολής Δικαστικών λειτουργών όπου είναι καθηγητής, ενώ ήταν αναπληρωτής εισαγγελέας στην δίκη του Ακη Τσοχατζόπουλου.

Συντάκτης

Άρθρα : 16766
web: www.sportrikala.gr - E-mail: sportrikala@sportrikala.gr

© Sportrikala.gr | Κατασκευή ιστοσελίδας Plushost.gr

Scroll to top