Βρίσκεστε εδώ: Sportrikala.gr » ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ » Football League » Βαριές αιχμές της Λαμίας για Βαζάκα-έρχεται «διαζύγιο»

Βαριές αιχμές της Λαμίας για Βαζάκα-έρχεται «διαζύγιο»

1452507126_lg

 

Σε… διαζύγιο με την  «ποδοσφαιρική  του γυναίκα»   αναμένεται να οδηγηθεί ο Βαζάκας, μετά την ανακοίνωση της ΠΑΕ

Με ανακοίνωση η ΠΑΕ Λαμία αφήνει έκθετο τον προπονητή της και κάνει λόγο για ανέντιμη ήττα  Χρησιμοποίησε μάλιστα και την πρόσφατη αναφορά του  Βαζάκα από το ματς με τα Τρίκαλα και ανέφερε χαρακτηριστικά «Δεν έχουμε μάθει να μπερδεύουμε τη γυναίκα μας με την ερωμένη» …

Αναλυτικά αναφέρεται: «Θα θέλαμε να δώσουμε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο της Ζακύνθου για την έντιμη νίκη από πλευράς τους. Από πλευράς μας η ήττα δεν ήταν και τόσο έντιμη. Θα κάνουμε κάθε προσπάθεια να βρούμε την αλήθεια.

Εμείς στο ποδόσφαιρο έχουμε μάθει να είμαστε έντιμοι, όπως και στη ζωή μας. Δεν έχουμε μάθει να μπερδεύουμε τη γυναίκα μας με την ερωμένη, όπως κάποιοι άλλοι. Ποδοσφαιριστές, τεχνικό τιμ και όποιος από την ομάδα μας έχει ευθύνη γι” αυτό το αποτέλεσμα θα τιμωρηθεί. Και όσοι δεν έχουν συνειδητοποιήσει ότι η ομάδα είναι θρησκεία και οικογένεια δεν έχουν καμία θέση σ” αυτήν.

Ξέρουμε να χάνουμε στον αθλητισμό (ποδόσφαιρο), ξέρουμε ότι οι αγώνες έχουν τρία αποτελέσματα, αλλά όχι μ αυτόν τον τρόπο. Η Διοίκηση της Λαμίας ζητάει συγγνώμη από τους φιλάθλους της και έχει κάνει τα πάντα να πάει αυτή η ομάδα μπροστά, δυστυχώς όμως το ποδόσφαιρο της Football League έχει πολλά προβλήματα και απρόβλεπτα γεγονότα και έτσι δεν μπορεί να κρύψει ότι προβληματίζεται για το αν αξίζει να συνεχιστεί αυτή η προσπάθεια».

Συντάκτης

Άρθρα : 16755
web: www.sportrikala.gr - E-mail: sportrikala@sportrikala.gr

© Sportrikala.gr | Κατασκευή ιστοσελίδας Plushost.gr

Scroll to top