Έχασε με διαφορά ο Κρόνος στην Καρδίτσα

Δεν ξεκίνησε καλά η χρονιά για την ομάδα του Κρόνου που ηττήθηκε στην Καρδίτσα

SONY DSC

Αν και το πάλεψε , ο Κρόνος δεν τα κατάφερε στην κόντρα με τον Ηφαιστο και ηττήθηκε  με 70-53, παραμένοντας  τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας

 

οι παίκτες του Κρόνου στο α’ ημίχρονο, βρέθηκαν πίσω με 10 πόντους (37-27), όμως  στις αρχές της επανάληψης είχαν γενικό μπλακ-αουτ έμειναν πίσω (δέχτηκαν σερί 20-10) και δύσκολα μπορούσαν να γυρίσουν το ματς.

 

Παρ όλα τούτα στο 4ο δεκάλεπτο οι παίκτες του Παλάτου έβγαλαν ένα  σερί 3-14, σκοράροντας, μάλιστα, με σχετική ευκολία για το 60-51 όμως οι Καρδιστιώτες στη συνέχεια έπαιξαν με τα έμπειρα χέρια Νότου Μπραχου και πήραν το ροζ φύλλο του αγώνα.

 

Το πρωτάθλημα έχει δρόμο μπροστά του και οι νεαροί του Κρόνου έχουν δύσκολα δρομολόγια στο ξεκίνημα του 2016, όμως δεν θα πρέπει να το βάλουν κάτω. Εξάλλου η  φετινή παρουσία τους στον μικρό «μαραθώνιο» της Α1 ΕΣΚΑΘ, αποτελεί για τους ίδιους μια καλή ευκαιρία για να αναδείξουν το ταλέντο τους και πάνω απ όλα να κερδίσουν παραστάσεις και βιώματα στην τριβή τους με τα άλλα σωματεία της κατηγορίας.. Στην πρώτη στροφή του Β  Γύρου οι «κίτρινομαυροι » θα γυρίσουν στην έδρα τους και θα αντιμετωπίσουν (στο ΕΑΚ της Μπάρας) τον πρωτοπόρο  Γυμναστικό Φαρσάλων , ίσως στο πιο δύσκολο  αγωνιστικό ραντεβού της σεζόν.

 

 

 

 

 

Τα δεκάλεπτα: 12-13, 37-27, 57-37, 70-53

 

Ήφαιστος Καρδίτσας (Τσέλιος): Μπράχος 19 (1), Νότος 9 (1), Θώδης 7, Μπανιός 16 (2), Μπραϊμιώτης 4, Τσιγγενόπουλος 9 (1), Γ. Παππάς 4, Κουτζούχας 2, Μπαταβάνης, Ασημακόπουλος.

 

Κρόνος (Παλάτος): Λέτσιος 2, Τζιάννης 5 (1), Δήμος 8, Τσέτης 16, Πλαφας 8, Γουλιώτης 8, Αμβράζης 4, Μπίζιος 2, Πανάρας, Κωστόπουλος, Διαλεσιώτης.