Βρίσκεστε εδώ: Sportrikala.gr » ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ » Football League » Πάει Καρδίτσα ο Εργοτέλης, παραμένει το αδιέξοδο!

Πάει Καρδίτσα ο Εργοτέλης, παραμένει το αδιέξοδο!

Ταξιδεύει στην Καρδίτσα ο Εργοτέλης για το παιχνίδι με την Αναγέννηση.

Δύσκολες ώρες για τον κρητικό σύλλογο καθώς παραμένει το διοικητικό αδιέξοδο.Η παραίτηση Παπατσουκάκη ισχύει, ωστόσο, αποφασίστηκε η ομάδα να αγωνιστεί κανονικά στο εκτός έδρας με την Αναγέννηση Καρδίτσας.Την ίδια στιγμή η οικογένεια Τζώρτζογλου ξεκαθάρισε ότι δε θέλει να εμπλακεί με τον Εργοτέλη τη δεδομένη στιγμή.

Από Δευτέρα ουδείς ξέρει τι μπορεί να ξημερώσει.

 

Ο πρώην μεγαλομέτοχος του κρητικού σωματείου ξεκαθάρισε πως η οικογένειά του δεν μπορεί να ασχοληθεί με τον σύλλογο την παρούσα χρονική περίοδο. Πάει Καρδίτσα η ομάδα.

Aναλυτικά η δήλωση του Γιάννη Τζώρτζογλου για τα τεκταινόμενα στον σύλλογο, τους… Άραβες και την πιθανή εμπλοκή της οικογένειάς του:

“Με όλα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες μέρες στην ΠΑΕ Εργοτέλης, αναλογιζόμενος το βάρος του ονόματος μου και σε συνδυασμό με τη τελευταία φημολογία που μας εμπλέκει στα κοινά της ΠΑΕ.

Θα ήθελα να δηλώσω ότι ο Εργοτέλης δεν έχει ανάγκη απο ποδοσφαιρικούς μεσσίες ούτε μπορεί να γίνει επικοινωνιακό παιχνίδι Σαουδάραβων κροίσων… Ο Εργοτέλης έχει τους ανθρώπους του, αυτούς που τα τελευταία χρόνια αποξενωθήκαν από μια μερίδα ελαχίστων σε ποσότητα και ποιότητα μισθοφόρων και εφήμερων παραγόντων… Παραγόντων που έμαθαν να ζουν από τον Εργοτέλη και όχι να τον υπηρετούν, διασύροντας το όνομα του…

Η σιωπή όλων εμάς που οραματιστήκαμε ένα μεγάλο και υγιή Εργοτέλη ΗΘΙΚΑ και αγωνιστικά, από κάποιους μπορεί εκλαμβάνεται σαν αδυναμία, ενώ από κάποιους πιο ρομαντικούς και γνήσιους Εργοτελίτες ως αδιαφορία… Θα ήθελα λοιπόν να ενημερώσω όλους τους υγιείς και ρομαντικούς Εργοτελίτες ότι η οικογένεια Τζωρτζογλου, που με τις παρούσες συνθήκες δε μπορεί να συμβιβάσει και να συνυπάρξει την ιδέα της και το όραμα της για τον Εργοτέλη, ούτε αδύναμη μα ούτε και αδιάφορη είναι απέναντι στον ιστορικό σύλλογο..

Ο Εργοτέλης δεν είναι απλά μια Π.Α.Ε., είναι μια ΙΔΕΑ και εν πάση περιπτώσει δεν είναι σίγουρα αυτό που δείχνει τα τελευταία χρόνια…

Ιωάννης Τζώρτζογλου
Μεγαλομέτοχος ΠΑΕ Εργοτέλης».

Συντάκτης

Άρθρα : 16760
web: www.sportrikala.gr - E-mail: sportrikala@sportrikala.gr

© Sportrikala.gr | Κατασκευή ιστοσελίδας Plushost.gr

Scroll to top