Επίσκεψη Μαραντά στην Ακαδημία του ΑΟΤ

Στο  Κηπάκι βρέθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 7/1, ο νέος προπονητής του Α.Ο. Τρίκαλα Γιώργος Μαραντάς

 20160107_063714 (Αντιγραφή)

Στο αθλητικό κέντρο στο Κηπάκι βρέθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 7/1, ο νέος προπονητής του Α.Ο. Τρίκαλα Γιώργος Μαραντάς ο οποίος παρακολούθησε μέρος των προπονήσεων των μικρών της Ακαδημίας. Χαιρέτησε τα παιδιά, τους προπονητές των τμημάτων , Παναγιώτη Γάλλο, Βασίλη Σαργιώτη, Γιάννη Μιχάλη ενώ κάποια από τα τμήματα επέβλεψαν προπονητικά τόσο ο Γιάννης Καλιτζάκης ( ο οποίος είχε και την ονομαστική του εορτή και κέρασε γλυκίσματα σε όλους)  όσο και τους μικρούς τερματοφύλακες ο Γιόσεφ Βάντσικ. Συνομίλησε και με τον Κώστα Καρακούση αλλά και με  γονείς οι οποίοι του ευχήθηκαν καλή επιτυχία με την επαγγελματική ομάδα του Α.Ο. Τρίκαλα την οποία ανέλαβε πρόσφατα.  Η επίσκεψη αυτή εξέπληξε ευχάριστα όλους και οι μικροί ποδοσφαιριστές της ομάδας φωτογραφήθηκαν μαζί του.

Τα τμήματα των ακαδημιών του ΑΟΤ οργανώνονται συνεχώς και προς το καλύτερο, ήδη συμμετέχουν ενεργά στον προπονητικό τομέα και οι Καλιτζάκης-Βάντσικ  σε καθημερινή βάση με στόχο να υπάρχει σύνδεση και επίβλεψη των διαφόρων ηλικιών .

Καθημερινά στις προπονήσεις υπάρχει ο φυσιοθεραπευτής Τάσος Ταφίλι και ο φροντιστής Ανδρέας Κρίκος αλλά και η γραμματέας Άννα Χατζηγεωργίου . Από το Σαββατοκύριακο 9 και 10 Ιανουαρίου ξαναρχίζει η αγωνιστική δραστηριότητα για τα παιδιά της ακαδημίας και θα υπάρξουν στη συνέχεια και πολλά αξιόλογα τουρνουά.

20160107_070636 (Αντιγραφή)

20160107_070505 (Αντιγραφή)