Με Ιλιεφ-Φλώρο και 0-0 η ΑΕΦ στο φιλικό

Φιλικό παιχνίδι με τον Απόλλωνα Λάρισας έπαιξε η ΑΕ Φαρκαδόνας το απόγευμα της Τρίτης

Η Τρικαλινή πρωταθλήτρια αντιμετώπισε εκτός έδρας τον πρωτοπόρο της Α ΕΠΣ Λαρισας και είχε στη σύνθεση της τόσο τον Ιλιεφ που αποκτήθηκε από την Καλαμάτα, όσο και τον Βασίλη Φλώρο , έναν  ακραίο αμυντικό που αγωνίζονταν μέχρι πρόσφατο στον Παναργειακό. Το ματς δεν είχε σκορ παρ ότι η ΑΕΦ είχε φάσεις για γκολ,  ενώ αξίζει να σημειώσουμε πως δεν αγωνίστηκε λόγω ίωσης ο νεαρός Φλιούκας που αποκτήθηκε μετά την αποδέσμευσή του από τον ΑΟΤ

 

Στο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι είχαν περισσότερο στην κατοχή τους τη μπάλα, ενώ από την άλλη ο Απόλλων είχες κάποιες σημαντικές απουσίες αλλά προσπάθησε κατά διαστήματα και έδειξε πως είναι σε καλό δρόμο ενόψει της συνέχειας. Σίγουρα για την ομάδα της Φιλιππούπολης ήταν ένα καλό τεστ ενόψει Αχιλλέα.

Στην επανάληψη έγιναν αρκετές αλλαγές και από τις δύο ομάδες και αυτό έπαιξε ρόλο στην εξέλιξη του ματς. Οι δύο ομάδες δεν κατάφεραν να σκοράρουν όμως είχαν κάποιες καλές στιγμές. Στο 56’ ο Κυριάκος έκανε ένα καλό σουτ, όμως ο τερματοφύλακας της Φαρκαδόνας Γεωργίου απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Στο 82’ ο Γρηγορίου έκανε το σουτ η μπάλα στην εξωτερική πλευρά των διχτύων. Στο 87’ ο Ζαφειρίου έκανε το σουτ σε κόρνερ ο Μπρέλλας. Και τέλος στο 88’ ο Φορτούνης έκανε το σουτ αλλά έδιωξαν οι αμυντικοί.

 

Απόλλων Λάρισας (Μιχάλης Ζιώγας): Κουρδής, Αντωνόπουλος, Γεωργούλης, Κολιός, Γιαννακόπουλος, Νάστας, Ιωαννίδης, Παλάσκας, Κυριάκος, Νάτσης, Κούρο. Έπαιξαν και οι: Μπρέλλας, Κολοβός, Σάρα, Ερβίκ, Ηλιούδης, Τσούτσουρας.

ΑΕ Φαρκαδόνας (Μίκι Τσίρκοβιτς): Γεωργίου, Αετόπουλος, Κουμπούρας, Φορτούνης, Γιώτας, Νάκος, Μηνάς, Ρετζιλάς, Ιακωβάκης, Μπασιάκας, Διβανές. Έπαιξαν και οι: Ψύρας, Ήλιεφ, Γρηγορίου, Σταμέκος, Σαμαράς, Φλώρος, Ζαφειρίου.