Ολυμπιακός: Κόντα σε συμφωνία με τον Φορτούνη

Ο Κώστας Φορτούνης,  είναι αυτές τις μέρες στην πόλη μας, δημοσιεύματα τον φέρουν  μία… ανάσα από την υπογραφή νέου συμβολαίου

20151221_144626

Ο Καλαμπακιώτης  μεσοεπιθετικός είναι από τους βασικούς πρωταγωνιστές για το «συγκρότημα» του Μάρκο Σίλβα τη φετινή σεζόν, πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις, με χαρακτηριστικότερη κόντρα στην Άρσεναλ στο Λονδίνο, όπου οι Πειραιώτες πήραν τη νίκη 3-2 στο Emirates.

Όπως είναι εύκολα αντιληπτό, η παρουσία του με τα ερυθρόλευκα έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον πολλών ομάδων από το εξωτερικό και για τον λόγο αυτό, ο Ολυμπιακός θέλει να τον «δέσει» στον Πειραιά. Μάλιστα, όπως αναφέρεται στην «Sportday», οι δύο πλευρές έχουν έρθει σε συμφωνία για την επέκταση του συμβολαίου.

Σύμφωνα με το άρθρο, το νέο deal θα κρατήσει τον Κώστα Φορτούνη μέχρι το 2020 στον Ολυμπιακό, ενώ οι ετήσιες απολαβές του διεθνή ποδοσφαιριστή θα ανέβουν στις 700 χιλιάδες ευρώ, από τις 300 που λαμβάνει μέχρι σήμερα. Το μοναδικό… αγκάθι είναι η ρήτρα αποδέσμευσης, καθώς η πλευρά του παίκτη θέλει να μπει στα 8 εκατομμύρια ευρώ, ενώ στους «ερυθρόλευκους» δεν… συζητούν για κάτω από 10 εκατ. ευρώ.