Βρίσκεστε εδώ: Sportrikala.gr » ΜΠΑΣΚΕΤ » BASKET LEAGUE » Ο «Big Sofo» οριστικά στον ΠΑΟΚ

Ο «Big Sofo» οριστικά στον ΠΑΟΚ

Ο  διεθνής σέντερ γνωστοποίησε επίσημα στους ιθύνοντες του «Δικεφάλου» ότι   θέλει να μείνει ως το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου.EE0CC2F2C46E9C28B3AAC32120B36ADC

Ο Σχορτσανίτης τις τελευταίες ημέρες είχε προσέγγιση, σε προφορικό επίπεδο, από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ. Κίνηση που δεν απέκτησε ποτέ ουσιαστικό χαρακτήρα, υπό τη μορφή πρότασης.

Οι Ισραηλινοί ζήτησαν από τον αθλητή να περιμένει λίγο ακόμη, κάτι που δεν επιθυμούσε ο ίδιος ο Σχορτσανίτης, ο οποίος δεν κρύβει το πόσο ικανοποιημένος είναι από τη συνεργασία και τη «ζεστασιά» που εισέπραξε από τους Θεσσαλονικείς, από τη στιγμή που εντάχθηκε στο δυναμικό του ΠΑΟΚ.

Βάσει του συμβολαίου του, ο αθλητής είχε το δικαίωμα να φύγει από τον «Δικέφαλο», ως ελεύθερος, μέχρι τις 31/12, εφόσον είχε δελεαστικότερη πρόταση συνεργασίας από άλλη ομάδα.

Η παραμονή του Σχορτσανίτη στον «Δικέφαλο» αλλάζει, από 1/1/2016, τα οικονομικά δεδομένα της σχέσης του με την ομάδα, έτσι ακριβώς όπως συμφωνήθηκε από τη στιγμή που αποδέχτηκε, προ διμήνου, την πρόταση που του έγινε από τους διοικούντες την ΚΑΕ.

Ο ΠΑΟΚ καλείται να πληρώσει τον διεθνή σέντερ, σημαντικό (για τα δεδομένα του πάντα), ποσό, για τις υπηρεσίες που θα προσφέρει ως το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου. Χρήματα που προσδοκά πως θα έχει, βάσει και της πρόσφατης δέσμευσης που έδωσε δημόσια, και από το μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, Ιβάν Σαββίδη.

Συντάκτης

Άρθρα : 16732
web: www.sportrikala.gr - E-mail: sportrikala@sportrikala.gr

© Sportrikala.gr | Κατασκευή ιστοσελίδας Plushost.gr

Scroll to top