Βρίσκεστε εδώ: Sportrikala.gr » ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ » «Τελείωσα με το ποδόσφαιρο», δήλωσε ο Μπλάτερ

«Τελείωσα με το ποδόσφαιρο», δήλωσε ο Μπλάτερ

Ο Σεπ Μπλάτερ απογοητευμένος, μιλώντας στη «Wall Street Journal», αποκάλυψε την απόφασή του να μείνει μακριά από το ποδόσφαιρο

667DB795AF858E7320C722ECBA463723

«Με το ποδόσφαιρο τελείωσα». Ο Σεπ Μπλάτερ απογοητευμένος, αλλά και διαφορετικός αυτή την φορά, μιλώντας στη «Wall Street Journal», αποκάλυψε την απόφασή του να μείνει μακριά από το ποδόσφαιρο.

Λίγες ημέρες μετά την τιμωρία αποκλεισμού 8 χρόνων που του επέβαλε η επιτροπή δεοντολογίας της FIFA, αλλά και την πρώτη αντίδρασή του να προσφύγει στο CAS, διεκδικώντας δικαίωση και επιστροφή.

Ο 79χρονος Ελβετός παράγοντας, που σε κοινή συνέντευξη που είχε παραχωρήσει την περασμένη εβδομάδα σε κορυφαίες αθλητικές εφημερίδες της Ευρώπης, είχε δηλώσει «δεν είμαι διάβολος, είναι θύμα η FIFA, δεν έχω παραιτηθεί», τώρα μιλάει για «μία τιμωρία χωρίς νόημα».

«Σύμφωνα με τη νομοθεσία της Ελβετίας για ποινή 8 χρόνων πρέπει να έχεις διαπράξει φόνο ή ληστεία σε τράπεζα. Εγώ τελείωσα τη δουλειά μου με το ποδόσφαιρο», είπε ο Σεπ Μπλάτερ, που περιέγραψε τη σχέση του τον Μισέλ Πλατινί (που επίσης τιμωρήθηκε με αποκλεισμό 8 χρόνων), ως μία «σχέση σεβασμού, μέχρι τότε που άρχισε να λέει σε όλους, μην ψηφίζετε τον Μπλάτερ».

Συντάκτης

Άρθρα : 16755
web: www.sportrikala.gr - E-mail: sportrikala@sportrikala.gr

© Sportrikala.gr | Κατασκευή ιστοσελίδας Plushost.gr

Scroll to top