Στην Πορταριά οι Κορασίδες του Ασκληπιού

            Στην Πορταριά θα βρεθούν από 27-30/12-2015 οι κορασίδες του Ασκληπιού

Πορταριά

Στην Πορταριά θα βρεθούν από 27-30/12-2015 οι κορασίδες του Ασκληπιού συμμετέχοντας για άλλη μία φορά (την 4η στη σειρά) σε ένα από τα μεγαλύτερα τουρνουά Κορασίδων-Νεανίδων που διεξάγονται κάθε χρόνο.

Ο Ασκληπιός θα πάρει μέρος με την ομάδα των Κορασίδων αποτελούμενη από 12 αθλήτριες, οι περισσότερες απ΄ τις οποίες παίρνουν μέρος για 4η φορά έχοντας έτσι την δυνατότητα μέσα σε ένα τριήμερο να δώσουν αρκετούς αγώνες με δυνατούς αντιπάλους απ΄όλη την Ελλάδα.

Ψυχή του ¨5ο Χριστουγεννιάτικο τουρνουά Πορταριά ¨ όπως κάθε χρόνο οι καταξιωμένοι προπονητές στο χώρο του Volley  κ. Γιάννης Νικολάκης και κ. Γιάννης Πετίδης και η υπεύθυνη του τουρνουά κ. Καλφίδου Γεωργία που με τους συνεργάτες τους υπόσχονται άλλη μία μεγάλη διοργάνωση .

Η διαμονή θα πραγματοποιηθεί στο παραδοσιακό ξενοδοχείο Άλκηστις τηλ. 2428099828 & www.alkistishotel.gr της μαγευτικής Πορταριάς, ενώ θα παρέχεται και ειδικό διαιτολόγιο για τις αθλήτριες. Επίσης οι ομάδες θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν για τις προπονήσεις τους και το υπερσύγχρονο γυμναστήριο του Κλειστού της Πορταριάς.

Στο τέλος του τουρνουά θα πραγματοποιηθεί το καθιερωμένο πάρτι με τις απονομές στις ομάδες των αναμνηστικών σε μια βραδιά γεμάτη κέφι και πολλές εκπλήξεις

Στο τουρνουά μετέχουν οι ομάδες Ασκληπιός-ΔΑΣ Ωραιοκάστρου-Άρης Θεσ/νίκης 1- Γ.Σ. Αλμυρού-Ηρακλής Θεσ/νίκης-Άρης Θεσ/νίκης 2-ΑΟ Λαμίας-ΟΠΑΘ Περσέας