Ευχετήριες κάρτες με χιούμορ και αιχμές…

Adtech Ad

Δείτε τις ευχετήριες κάρτες της Formula 1 με τον Bernie Ecclestone και τη Red Bul να δίνουν… ρέστα!

newego_LARGE_t_77761_300063

O Lewis Hamilton ζητά συγνώμη και οι πιλότοι της Red Bull πατούν με το σπέσιαλ μονοθέσιό της Red Bull τον Toto Wolff! Αυτά τα δύο φανταστικά σενάρια αποτυπώνονται στις ευχετήριες κάρτες που ετοίμασαν για την εορταστική περίοδο των Χριστουτγέννων ο Bernie Ecclestone και η Red Bull.

 

Στην κάρτα του ισχυρού άνδρα της Formula 1, ο Lewis Hamilton σε ρόλο Άγιου Βασίλη και με την Mercedes F1 W06 για μεταφορικό μέσο, ζητά συγνώμη για το γεγονός ότι παρέδωσε πολύ νωρίτερα απ’ ότι έπρεπε τα δώρα, παραπέμποντας στο γεγονός ότι ο Βρετανός είχε εξασφαλίσει το Πρωτάθλημα από τον αγώνα του Austin, στις 25 Οκτωβρίου…

Δίπλα από τo “ασημένιο βέλος” στέκεται ο Nico Rosberg που πετά το καπέλο του στον Βρετανό ομόσταβλό του λέγοντας «Προσπάθησα να συμφιλιωθώ με αυτό»…

Πιο “εμπρηστική” θα λέγαμε είναι η κάρτα της Red Bull, που παραπέμπει στις δυσκολίες που αντιμετώπισε η ομάδα στο να εξασφαλίσει κινητήριες μονάδες για το 2016. Πρωταγωνιστές είναι οι πιλότοι της ομάδας, Daniel Ricciardo – Daniil Kvyat που οδηγούν το νέο μονοθέσιο με τα… πόδια, αλά Flinstones, ενώπιον των Christian Horner – Adrian Newey.

H λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά είναι ότι η αλά Flinstones RB12, η οποία όπως αναφέρει και το μήνυμα στο κάτω μέρος της κάρτας «προσέφερε ο Bernie από την προσωπική συλλογή αυτοκινήτων γιατί μας λυπήθηκε», έχει… ισοπεδώσει τον επικεφαλής της Mercedes AMG Petronas, Toto Wolff, που ήταν αυτός που εμπόδισε τη Mercedes από το να προμηθεύσει με κινητήρες την Red Bull.

Αν μη τι άλλο κάποιοι στη Formula 1 διαθέτουν χιούμορ. Κάτι είναι κι αυτό…

 

Η κάρτα του Bernie Ecclestone

 

πηγή Spor24