Θέλει Τσιώλη ο Γιαλιάς , αλλά είναι δύσκολο

Αναφορά για ένα μεγάλο όνομα έκανε χθες το sportrikala και φωτογράφισε την περίπτωση του Τσιώλη που είναι δύσκολη

Αναφορά για ένα μεγάλο όνομα έκανε χθες το sportrikala και φωτογράφισε την περίπτωση του Τσιώλη που είναι δύσκολη

 

Το όνομα του Σάκη Τσιώλη είναι αλήθεια πως είναι πρωτο στη λίστα του Χ. Γιαλιά όμως η περίπτωση είναι δύσκολη γιατί ο Καρδιτσιώτης δεν θέλει να εμπλακεί στη Β ΕθνικήΤην είδηση γράφει και η mikriliga σήμερα αναφέροντας χαρακτηριστικά…

“Ο Χρήστος Γιαλιάς ψάχνει προπονητή από το πάνω… ράφι για να αντικαταστήσει τον αποχωρήσαντα Κωνσταντίνο Παναγόπουλο. Η περίπτωση του Σάκη Τσιώλη που ήταν και πρώτη στη λίστα δεν προχωράει, αφού ο Λαρισαίος τεχνικός δεν δείχνει «ζεστός» να επιστρέψει στη Football League.

 

Πάντως σε περίπτωση που δεν περπατήσει το σενάριο της προσέγγισης Τσιώλη, τότε η λίστα επιλογών περιορίζεται σε ονόματα όπως πχ του Παντέλη , του Ρόκα (πρώην Πανθρακικού) αλλά και του Χαραλαμπίδη που είχε περάσει στο παρελθόν για ένα μικρό διάστημα  από τον  πάγκο του ΑΟΤ, χωρίς πάντως να …σταδιοδρομήσει.

 

 

Προφορική με Σαρακατσάνο Στουρνάρα -Στο προσκήνιο και ο Πουρής

Εν τω μεταξύ κλείσμένοι θεωρούνται για την ομάδα  Αχιλλέας Σαρακατσάνος και Βαγγέλης Στουρνάρας, . Οι δύο αμυντικοί έχουν συμφωνήσει προφορικά με τους «κυανέρυθρους» και απομένει μόνο η τυπική ανακοίνωση.

Ο Σαρακτσάνος 33 ετών σήμερα , έλυσε το συμβόλαιο του με τον Αγροτικό Αστέρα ενώ ο Στουρνάρας αποχώρησε από τον Αιολικό. Αξίζει να θυμίσουμε πως ο Σαρακτσάνος είχε προσεγγιστεί και από τον Κουτσούρη το καλοκαίρι αλλά δεν τα βράηκε στο θέμα της προκαταβολής και κατέλεηξε στην ομάδα του Ευόσμου όπου πάντως δεν είχε σημαντικές εμφανίσεις. Για το θέμα του γκολκίπερ τώρα πάιζει μόνο το όνομα του Πoυρή ,που επίσης είχε επιτυχημένο πέρασμα από τον ΑΟΤ την εποχή της θητείας Πλεξίδα