Ανακοίνωση Κούγια για Κατσιγιάννη με …ολίγη Τρίκαλα

Τον θυμάστε τον Κατσιγιάννη που το καλοκαίρι μπερδεύτηεκ για λίγο με τον ΑΟΤ. Αυτόν περιέλαβε τώρα ο Κούγιας με ολίγη από ΑΟΤ

 

Αναλυτικά αναφέρεται: «Όπως όλοι γνωρίζετε η ΠΑΕ ΑΕΛ δεν έχασε ούτε μια μέρα την πρώτη θέση της βαθμολογίας και πέρασε στους 16 του Κυπέλλου αποκλείοντας την περσινή φιναλίστ και μια από τις αξιολογότερες ποδοσφαιρικές εταιρίες, την ΠΑΕ Scoda Ξάνθη.

Αυτό το κατάφερε η ομάδα μας μόνο λόγω της ποιότητος των ποδοσφαιριστών της και των προπονητών της και κυρίως λόγω της τεράστιας βοήθειας των οπαδών μας.  Η απόσταση από την τρίτη θέση είναι μόνο 4 βαθμοί και είμαστε ισόβαθμοι με την ΠΑΕ Απόλλων, η οποία πριν 7 αγωνιστικές ήταν στη μέση της βαθμολογίας και μόλις εμφανίστηκε σε αυτή ένας παράγοντας από την Αθήνα και για τον οποίο χωρίς να γνωρίζει κανείς τι εργασία κάνει, κυκλοφορεί κι αυτός με μπράβους, ΧΩΡΙΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΜΙΑ ΜΕΤΟΧΗ ΟΥΔΕΜΙΑΣ ΠΑΕ, τη μια χρονιά κάνει κουμάντο στα Χανιά, την άλλη χρονιά εμφανίζεται στα Τρίκαλα και φέτος εδώ και 7 παιχνίδια εμφανίζεται ως ειδικός σύμβουλος του προέδρου της ΠΑΕ Απόλλων. Το πρόσωπο αυτό έχει ονοματεπώνυμο και λέγεται Κατσιγιάννης.

Προσωπικά επειδή έχω αντιληφθεί τι γίνεται με τα πολλαπλά πέναλτι των ανταγωνιστών μας έκανα κάποιες ειρωνικές ανακοινώσεις. Αυτό φαίνεται ότι ενόχλησε το παράνομο σύστημα το οποίο είχε μέχρι και 30 Ιουλίου του 2015 λόγω της προηγουμένης ιδιοκτησίας και πολύ γερές ρίζες στη Λάρισα και έτσι πρόσωπα χωρίς ονοματεπώνυμο τις περισσότερες φορές εμφανίζονται είτε σε ραδιόφωνα είτε σε sites και προσπαθούν να κλονίσουν την εμπιστοσύνη των οπαδών μας στο πρόσωπο μου. Επειδή είτε προσωπικά είτε η ΠΑΕ ΑΕΛ όσο εγώ είμαι Πρόεδρος και έχω τις μετοχές δεν θα κάνουμε την οποιαδήποτε ανακοίνωση είτε εναντίον συνδέσμων οργανωμένων οπαδών είτε εναντίον μεμονωμένων οπαδών, επειδή θεωρώ ότι με τις μέχρι τώρα ανακοινώσεις μου έχουν αντιληφθεί όλα τα θεσμικά όργανα τι ακριβώς συμβαίνει, αλλά κυρίως έχουν ενημερωθεί οι οπαδοί μας, επειδή δεν έχω καμία διάθεση προσωπικά να αντιπαρατεθώ ούτε με δημοσιογράφους που έχουν διαφορετική άποψη ούτε με οπαδούς που έχουν διαφορετική άποψη και εμφανίζονται στα ΜΜΕ, σας δηλώνω ότι η ΠΑΕ ΑΕΛ δεν θα ξανακάνει καμία ανακοίνωση, έστω κι αν μας κατακρεουργήσουν.  Με εκτίμηση κι ευχές για Καλά Χριστούγεννα, Αλέξης Κούγιας Πρόεδρος ΠΑΕ ΑΕΛ».