Βρίσκεστε εδώ: Sportrikala.gr » ΣΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ » Πυροβόλησαν τον Λίβα, δικηγόρο πολλών ομάδων football league!

Πυροβόλησαν τον Λίβα, δικηγόρο πολλών ομάδων football league!

Άγνωστοι πυροβόλησαν τον δικηγόρο, Αργύρη Λίβα που εκπροσωπεί πολλές ομάδες της Football League

ÈÕÌÁ ÅÐÉÈÅÓÇÓ Ï ÄÉÊÇÃÏÑÏÓ ÁÑÃÕÑÇÓ ËÉÂÁÓ

Επίθεση από ένοπλους κουκουλοφόρους δέχτηκε το απόγευμα της Δευτέρας (21/12) ο Αργύρης Λίβας. Ο γνωστός δικηγόρος που εκπροσωπεί πολλές ομάδες της Football League και της Super League, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες δέχτηκε επίθεση όταν βγήκε από το γραφείο του στο Παλαιό Φάληρο.

Πώς έγινε το σκηνικό; Δύο άγνωστοι τον πλησίασαν στις 17.45 στην οδό Οδυσσέως 17 την ώρα που εκείνος ετοιμαζόταν να επιβιβαστεί στην μοτοσικλέτα του, καθώς έφευγε από το δικηγορικό του γραφείο που βρίσκεται στο δρόμο αυτό. Οι δράστες τον πλησίασαν και τον πυροβόλησαν τρεις φορές στα πόδια. Το θύμα έπεσε αιμόφυρτο, φωνάζοντας βοήθεια, ενώ οι δράστες εξαφανίστηκαν με μοτοσικλέτα.

Περαστικοί ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ που τον μετέφερε στο Τζάνειο Νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι πρόκειται για μαφιόζικο χτύπημα και εκεί επικεντρώνονται οι έρευνες των Αρχών που θέλουν να ξετυλίξουν το κουβάρι και να βρουν την άκρη του νήματος.

Περιζήτητος δικηγόρος ομάδων της Super League αλλά και πολλών αστέρων του ποδοσφαίρου είναι το θύμα της μαφιόζικης επίθεσης που σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στο Παλαιό Φάληρο.

Σε αυτό προσέφευγαν πρόεδροι ΠΑΕ και γνωστοί ποδοσφαιριστές για να διευθετήσουν δικαστικές τους υποθέσεις, καθώς θεωρείται ο… μετρ του αθλητικού δικαίου. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι χειρίζεται υποθέσεις που αφορούν στημένους αγώνες αλλά και θέματα που αφορούν δικαστικές εκκρεμότητες ανάμεσα σε ποδοσφαιριστές και αθλητικούς συλλόγους.

Στο παρελθόν έγινε κουμπάρος με γνωστό αθλητικό παράγοντα με τον οποίο στη συνέχεια διαπληκτίστηκε και χάλασε τις σχέσεις του και έκτοτε παραμένουν εχθροί. Ο δικηγόρος αθλητικών υποθέσεων έχει κερδίσει αρκετές δικαστικές μάχες, ενώ έγινε γνωστός στον αθλητικό κόσμο από τότε που το όνομά του ενεπλάκη στο μεγάλο θέμα της «παράγκας» του ελληνικού ποδοσφαίρου το 2002. Τότε εμφανιζόταν στις απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες της δικογραφίας της υπόθεσης να έχει συνομιλίες με τον διαιτητή Σπάθα, χωρίς όμως να αποδειχθεί ποτέ κάτι εναντίον του.

Τα χρόνια που ακολούθησαν βρέθηκε στο πλευρό ισχυρών παραγόντων του ποδοσφαίρου, οι οποίοι τον είχαν δίπλα τους για τις… δύσκολες δικαστικές μάχες. Δεν είναι λίγες οι φορές που για το χειρισμό των υποθέσεων που αναλάμβανε δέχτηκε επιθέσεις από Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης που πρόσκεινται στην αντίπαλη πλευρά από εκείνον που υπερασπιζόταν.

 

Συντάκτης

Άρθρα : 16724
web: www.sportrikala.gr - E-mail: sportrikala@sportrikala.gr

© Sportrikala.gr | Κατασκευή ιστοσελίδας Plushost.gr

Scroll to top