Παναγόπουλος: “Χάσαμε δίκαια από την ΑΕΛ”

Μέτρησε και ανέφερε τις μέρες που έκανε προπονητής της ΑΕΛ ο Κ, Παναγόπουλος στις δηλώσεις του!

panagopoulos2-1024x620

Ο προπονητής των Τρικάλων ξεκίνησε τις δηλώσεις του με προσωπική αναφορά για τη ( μικρή τελικά θητεία του ) στην ομάδα της Λάρισας ξεχνώντας ή και παραβλέποντας πως αυτό ουδόλως απασχολεί τους Τρικαλινούς φιλάθλους και πολύ περισσότερο και την ΠΑΕ. Το γεγονός αυτό σχολιάστηκε δυσμενώς από τους ανθρώπους της ομάδας,  αλλά και από τους δημοσιογράφους. Αναλυτικά τώρα στη συνέντευξη Τύπου ο κ Παναγόπουλος ανέφερε…

 

«Πριν ξεκινήσω, ένα προσωπικό σχόλιο…. βρίσκομαι σε μία πόλη που πέρασα σαν  προπονητής δύο φορές. Τη μία 91 μέρες και την άλλη 56, αλλά για εμένα είναι σαν μήνες και όχι σαν μέρες. Εγώ όπου και αν πάω ψάχνω κίνητρο για να γίνω καλύτερος και η ΑΕΛ είναι μία τέτοια ομάδα που μπορεί να σε βοηθήσει.

Το παιχνίδι ήταν ένα ντέρμπι. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλοί αγωνιστικά και καλά διαβασμένοι στον γήπεδο. Στο δεύτερο ημίχρονο όμως δεχθήκαμε δύο τέρματα ακόμα μία φορά και με δύο ατομικά λάθη βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Αυτό είναι που με προβληματίζει αρκετά. Από εκεί και πέρα είναι δίκαιη νίκη, πέρα ως πέρα για την ΑΕΛ, και θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια. Από εκεί και πέρα εύχομαι να βρει τον δρόμο της και να φύγει από αυτήν τη κατηγορία. Επειδή δεν μου αρέσει να χαιδεύω τα αυτιά κανενός, έχουν περάσει αρκετά σημαντικά πρόσωπα από αυτή την ομάδα και δεν θέλω να δώσω αξία σε κάποια πρόσωπα. Δεν έγινε το παραμικρό και ευχαριστούμε για τη φιλοξενία. Σε κάθε παιχνίδι οι παίκτες των Τρικάλων ματώνουν τη φανέλα και προσπαθούν. Αυτό θέλω να πω στον κόσμο της ομάδας. Σήμερα εμείς φεύγουμε με ήττα και όλοι πρέπει να ξέρουν πως το ποδόσφαιρο έτσι είναι. Έχει τρία αποτελέσματα την νίκη την ισοπαλία και την ήττα».

Από την πλευρά του ο Παντελής Ριζογιάννης, είπε: «Όπως είπε και ο προπονητής μου κάναμε ένα καλό παιχνίδι αλλά από ατομικά λάθη χάσαμε ένα παιχνίδι. Συγχαρητήρια στην ομάδα της ΑΕΛ που πέτυχε αυτή τη νίκη. Είναι μία μεγάλη ομάδα και δεν της αξίζει ν βρίσκεται σε αυτή την κατηγορία. Τέλος θα ήθελα να ζητήσω συγνώμη από τους συμπαίκτες αλλά και τους φιλάθλους, που δεν τους δώσαμε ένα καλό αποτέλεσμα κόντρα σε μία καλή ομάδα».

 

 

Ντόστανιτς : Οικογένεια η ΑΕΛ

Στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς της ΑΕΛ με τα Τρίκαλα, ο Σέρβος τεχνικός της Ράτκο Ντόστανιτς ανέφερε ότι δεν έχει σημασία ποιος παίζει βασικός και ποιος ως αλλαγή. «Να συγχαρώ την ομάδα των Τρικάλων για την αγωνιστική της παρουσία. Πρέπει να συγχαρώ τους ποδοσφαιριστές, το προπονητικό τιμ και τη διοίκηση γιατί όλοι δουλέψαμε πολύ καλά αυτή την εβδομάδα. Κερδίσαμε το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς και ικανοποιήσαμε τους φιλάθλους μας, που είναι ο δωδέκατος παίκτης της ομάδας σε όλα αυτά τα παιχνίδια.

Στο καθαρά αγωνιστικό, στο πρώτο ημίχρονο ήταν φυσικό οι παίκτες να ένιωθαν πίεση και δεν είναι τυχαίο ότι η ομάδα των Τρικάλων έχει τόσο καλά αποτελέσματα μέχρι στιγμής. Είναι ομάδα με πολύ καλή τακτική και αυτό το είδαμε στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο υπήρχε μόνο μία ομάδα, η δική μας. Έχουμε παίκτες που είναι μια οικογένεια και σήμερα το είδαμε. Δεν έχει σημασία ποιος ξεκινάει το παιχνίδι και ποιος μπαίνει αλλαγή. Όλοι οι παίκτες είναι αγαπημένοι μεταξύ τους και φτιάχνουν μια οικογένεια. Ακόμη μία φορά θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μου και να ευχηθώ σε όλη την οικογένεια της ΑΕΛ καλές γιορτές» ανέφερε.

Ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ, Γιάννης Μασούρας, υποστήριξε: «Ήταν ένα ντέρμπι με βαθμολογικό ενδιαφέρον. Κρίθηκε στο δεύτερο ημίχρονο, όταν μπήκαμε δυνατά, ήμασταν ανώτεροι και καταφέραμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς που μας κρατάνε στην κορυφή»